Home » Projektor » BenQ LH720 [TEST]: Smæk på farverne
BenQ LH720 [TEST]: Smæk på farverne

BenQ LH720 [TEST]: Smæk på farverne

Share

En gigantisk stor projektor, til gengæld leverer den også et enormt output, både når det gælder lysstyrke og farver. Sidstnævnte er noget, BenQ har gjort et stort nummer ud af, men det er som om, producenten har anstrengt sig lidt for meget

Med BlueCore-teknologien, dobbelt farvehjul og diverse kontrast- og farveoptimeringer har BenQ forsøgt at skabe en projektor, der matcher de moderne forhold, hvor foto og video ofte er en del af præsentationerne.
Visse typer materiale, som eksempelvis videoer af mennesker kan imidlertid komme til at se helt unaturlige ud. Farverne og lyset bliver alt for hidsigt. I hvert fald med ”Brilliant Color”-funktionen aktiveret. Den er slået til som standard, men slår du den fra, bliver det heldigvis markant bedre. Så ryger der dog også lidt af lysstyrken, men det er til at leve med.

Se også:  Dansk it-rådgiver vender underskud til millionoverskud efter hektisk corona-år
Smarte funktioner

I denne tilstand er projektoren måske en anelse mere kedelig og konservativ, men også mindre trættende for øjnene. Med det særlige Infographic mode får du dog et fint løft af farverne, uden det bliver for hidsigt.

Projektoren har nogle ret smarte funktioner indbygget som eksempelvis lyssensor, der indstiller projektorens billede efter lyset i lokalet. Og så er der også flere muligheder for trådløs forbindelse, eksempelvis via BenQ’s særlige InstaShow kit, som kan tilkøbes.

Slentrende tilpasning

Projektoren er relativt fleksibel i sine tilpasningsmuligheder. Der er fysisk zoom og fokus på projektoren, og desuden en Lens Shift-funktion der dog føltes noget vaklende. Vi kunne med en noget usikker fornemmelse lirke billedet i den retning, vi ville, men ikke så langt som vi ønskede. Derefter måtte de skæve hjørner rettes til med digital keystone-korrektion. Projektoren støjer en del, men strømforbruget er moderat.

Se også:  Fremtidens VR er mere end spil


BenQ LH720
  • Billedkvalitet
  • Billedjustering
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»En business-projektor, der prøver lidt for meget at være med på beatet. Når man har skruet ned for de alt for voldsomme farver, leverer den et hæderligt billede. Opsætningen er dog ikke den nemmeste, og den støjer en del.«

Nøgletal:
Pris: Cirka 21.350 kroner
Type: DLP Single
Standardopløsning: 1920 x 1080
Lysstyrke: 2200 ANSI lumens
Kontrastniveau: 100.000:1
Støjniveau: 33 / 29 dB (eco)
Lampens levetid: 20.000 timer
Projektionsforhold: 1.38 ~ 2.13
Dimensioner: 410 x 158 x 272 mm
Vægt: 5,6kg
Tilslutninger: HDMI-1, HDMI-2/MHL, USB Type A, USB Type B, computer in, monitor out, RS232 In, LAN (RJ45), DC 12V Trigge, minjack in + out, Composite Video, S-Video, RCA, Mic in
IR Receiver

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
BenQ
erhverv
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S