Home » AOD Pro » BenQ InstaShow WDC20 [TEST]: Nem skærmdeling i mødelokalet
BenQ InstaShow WDC20 [TEST]: Nem skærmdeling i mødelokalet

BenQ InstaShow WDC20 [TEST]: Nem skærmdeling i mødelokalet

Share

Med et enkelt klik kan enhver dele sit skærmbillede i mødelokalet. InstaShow er så simpel, at man næsten ikke kan tro det, og sikkerheden er i top

Det gør nærmest ondt at tænke på, hvor megen tid man har spildt i mødelokalet med at få hul igennem til rummets fælles projektor eller skærm, når der har været gæster, som gerne vil dele indhold fra deres laptop eller smartphone. Hvad var det nu lige for et kabel, der skulle bruges, hvad er nøglen til gæstenetværket? Med InstaShow er den slags besværligheder fortid.

Funktionaliteten er genial i sin simpelhed. Den fjerner alt teknisk besvær og løser lige netop det, der skal løses: at få billedet fra enhver enhed op på skærmen med det samme.

Se også:  Nyt whiteboard til mødelokaler skal løse et udbredt problem

Systemet består grundlæggende af to dele. En hub, der forbindes til skærm eller projektor (via HDMI) samt et antal knapper, der forbindes til de enheder, der skal dele indhold. Enhederne får strøm fra USB og sender billedet via HDMI.

Når dette er koblet op, er det blot at trykke på knappen, så spejles enheden på møderummets display. Bærbare computere er det, der typisk vil være i brug, men også Blu-ray-afspillere, spillekonsoller og alt andet med HDMI-udgang kan tilsluttes.

Knappen kan sendes videre, når en anden deltager vil dele indhold. Alternativt kan man have flere knapper i rummet. Systemet understøtter op til 32 knapper (det bliver dog en dyr fornøjelse).

Det er muligt at splitte skærmbilledet, så fire deltagere kan spejle deres enheder samtidig.

Høj sikkerhed

Modsat mange andre systemer til indholdsdeling kræver InstaShow ingen software til at forbinde enhederne. Systemet er som udgangspunkt heller ikke koblet på virksomhedens netværk. Alt køres via de fysiske hardware-enheder. Således er er der stort set ingen sikkkerhedsrisiko forbundet med systemet, der derfor også er blevet en populær løsning i mødelokalerne hos mange større virksomheder, hvor forskellige enheder konstant kommer ind og ud af møde-lokalerne.

Se også:  BenQ EH600 [TEST]: Stressfri business-projektor

Er møderummets display en touchskærm, kan man interagere med det spejlede indhold fra denne.

Få mobilen på

Vil du dele indholdet fra din smartphone, sker det via en app. Man logger på InstaShows netværk, og så spejles skærmbilledet direkte.

TAGS
BenQ
møder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S