Belkin NETCAM HD+

Belkin NETCAM HD+

Share

Dette overvågningskamera fortjener ros for at være et cube overvågningskamera, der reelt set kan opsættes i løbet af nul komma fem

Man starter med at hente Belkins NetCam app, der kan hentes til iOS- og Android-enheder. Via appen guides man gennem opsætningen af det trådløse kamera.

Processen er også velbeskrevet i den medfølgende og illustrerede installationsfolder. Kameraet har ikke de mest avancerede muligheder af testens deltagere, men de funktioner, der er, fungerer glimrende.

Netcam HD+ har en glimrende billedkvalitet med videoopløsning på op til 1280 x 720 pixel i op til 30 fps. Kvaliteten af Nightvision-optagelserne er også af en ganske udmærket kvalitet, her spiller den store CMOS sikkert ind.

Se også:  Nuttet babyovervågning fra Netgear

 

Som de andre cube kameraer her i testen kan den i princippet sættes på et fladt underlag, men den er beregnet til at blive monteret på en væg eller i loftet. Der er som alle testens deltagere for den sags skyld tale om et fast monteret kamera.

Belkin Netcam HD+ er måske ikke det mest avancerede overvågningskamera i testen, det er eksempelvis ikke muligt at oprette en zone, hvor kameraet skal fokusere. Man kan slå audio- og bevægelsessensoren fra, eller indstille sidstnævntes følsomhed i fem tempi.

Mikrofonen gør et ganske godt arbejde, det går tydeligt igennem i hjemmet, når man taler. Ved hændelse får man tilsendt en e-mail, og man kan se hændelsen i appen som i billedgalleriet. Det er meget let at gå til.

Se også:  Her er det første Apple-kompatible overvågningskamera

Vil man lagre optagelser online skal man købe abonnement.

Belkin NETCAM HD+
  • Billedekvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Glimrende overvågningskamera, hvis man har et forholdsvist begrænset behov. Det fundamentale fungerer smertefrit, og kvalitetsindtrykket af det optagede er godt. Ønskes avancerede indstil-linger, er der andre alternativer.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Bang & Olufsen Belkin iPhone 4/4S Cover - Acryl Essential 025 Ultra priser
Del denne