Home » Hovedtelefoner og højttalere » Behageligt headset med god lyd
Behageligt headset med god lyd

Behageligt headset med god lyd

Share

Om du spiller computerspil eller lytter til god musik, så er lydgengivelsen vigtig. Fra Sandberg er der nu kommet et nyt headset, der både giver god lyd, og som er behageligt at have på

Det er svært at konstruere et headset, der både er godt til musik og til de lydeffekter, der optræder i et spil. Sandberg har da heller ikke forsøgt denne svære kunst, men har i stedet fremstillet et headset, der er rettet mod gameren. Sidegevinsten er, at det faktisk også kan bruges til musik, hvis du ikke er hi-fi-entusiast.

Headsettet vejer ikke ret meget, hvilket gør, at du hurtigt glemmer, at du har det på hovedet. Det klemmer heller ikke fast om hovedet, og det er med til at øge komforten. Det et ”around ear”-headset og kapsler derfor øret totalt inde. Det, vi måtte konstatere, da vi testede det, var, at du har en tendens til at blive meget varm og fugtig rundt om øret, når du har det på i længere tid.

Se også:  Sandberg USB Webcam Pro+ 4K [TEST]: Næsten 4K til FHD-pris

Gode lydeffekter

Sandberg skal have ros for at have et headset, hvor der ikke skal installeres drivere til. Du skal blot sætte usb-stikket i computeren, og i løbet af få sekunder er de nødvendige drivere installeret.

På ledningen er der en kontrolenhed, der virker lidt stor og klodset, men som heldigvis ikke vejer ret meget. Herfra kan du skrue op og ned for lyden, du kan mute den, og du kan springe frem og tilbage i musiknumre, hvis du spiller musik. Du kan forresten også tænde og slukke for mikrofonen herfra.

Vi afprøvede headsettet i et par spil og blev med det samme meget begejstrede for lyden. Den blev gengivet meget fint og klart, og vi var slet ikke i tvivl om, hvor fjenderne nærmede sig fra. Den retningsbestemte lydeffekt var meget god og præcis.

Se også:  Sandberg USB Webcam Pro [TEST]: Full HD med pil opad

Headsettet isolerer dog ikke perfekt, når det kommer til at sørge for, at omverdenen ikke kan høre din lyd. Netop fordi headsettet ikke presser så hårdt ind på dit hoved, så slipper der lidt lyd ud. Men dog ikke så meget, at det er voldsomt generende for dine naboer.

Du kan sagtens lytte til musik, og lyden lyder faktisk helt udmærket. Men hvis du er til god musik, så vil vi anbefale, at du køber et headset, der er mere rettet mod det.


USB Play Headset
  • Funktionalitet
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Et glimrende headset til gameren. Det er pænt komfortabelt, og lydgengivelsen i spil er rigtig god. Lydoplevelsen ved musik er knapt så stor, men stadig acceptabel.

Sending
User Review
4 (1 vote)
TAGS
Sandberg
usb-headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S