De bedste spil i 2017: Action og strategi til din computer

De bedste spil i 2017: Action og strategi til din computer

Share

Pc-spillere har en sand fest for tiden. Når spillekonsollen kæmper for at fastholde publikum, og når markedet for smartphone-spil er tæt på at være stopfodret, betyder det, at udgivelse på pc er det sikreste og nemmeste, udviklere kan kaste sig over.

For dig som forbruger betyder det, at alt, du har lyst til at prøve af, findes på pc – medmindre en eller anden nød i et konsolfirma har tabt en million eller to på at købe en midlertidig eksklusivtitel. Faktisk er antallet af titler udgivet på spilportalen Steam hvert år vokset så meget, at det konstant overstiger det samlede antal spil fra tidligere år.

Vi har udarbejdet en liste, som vi tror bliver de allerbedste spil i år. Vi har bedømt ud fra innovation, og hvor gennemførte de er, fremfor hvor overbevisende de første, hypede skærmbilleder så ud, eller hvor skinnende hovedpersonens hår virker.

Har vi overset din favorit, så er der ikke så meget at gøre ved det. Selvfølgelig er der en masse spil, vi gerne ville have med, men havde ikke nok plads til eller brændte nok for, men de fortjener dog alligevel at blive nævnt.

Se også:  Sony PlayStation VR [TEST]: Virtual reality på konsollen

Blandt dem er: Red Dead Redemption 2, Tekken 7, World’s Adrift, Vampyr, Quake Champions, Kingdom Come: Deliverance, Lego City Undercover, Nidhogg 2, Mu Cartographer, Battle Chef, Spellforce 3, Sea of Thieves, The Church in the Darkness, Thimbleweed Park, Full Throttle Remastered og Xenonauts 2.

 

Stellaris Utopia

Den første udvidelse af det roste science fiction-strategispil Stellaris. Her får du nye værktøjer, så du kan udvide din galaktiske magtsfære.

Der er meget strategi i spillet, og du skal beslutte dig for, om du vil sende dine arter endnu længere ud i din galakse, eller om du vil køre en mere defensiv linje og bliver tættere på hjemmet, før du slår til mod enhver, der tør udfordre din position.

Star Citizen

Med Star Citizen vender Chris ”Wing Commander” Roberts tilbage til computer-spil. Spillet består af et singleplayer/co-op-skydespil pakket med stjerner som Gary Oldman, Gillian Anderson og Mark Hamill samt et online-multiplayer skydespil med handel, kamp og udforskning af et enormt univers. Star Citizen er djævelsk smukt og understøtter alle VR-headset. Det er også ufatteligt ambitiøst.

Se også:  Star Wars: Jedi Challenges [Test]: Kæmp med lyssværd som en ægte Jedi

» Udgivelse: I løbet af 2017

Pyre

Spilfirmaet Supergiant blev kendt for fantastiske, isometri-ske actionspil som Bastion og Transistor. Pyre er en fantasi-verden skabt i en tegneseriestil fra 80’erne.

Du har rollen som The Reader, der leder en trio af fordrevne gennem en slags skærsild. Der er både tekstbaseret adventurespil og et kampsystem, der minder om fantasy-basketball for tre.

» Udgivelse: I løbet af 2017

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Selv om Tom Clancy ikke er blandt os mere, fortsætter hans uni-vers med dystopisk militarisme. Ubisoft har oplyst, at Ghost Recon Wildlands er et af firmaets største openworld-spil, komplet med bjerge, skov, ørkener og tørrede saltsøer spredt over Bolivia. Amerikanske elitetropper skal bryde allliancen mellem narkokarteller og en korrupt regering.

» Udgivelse: Ude nu

Del denne