Home » Test » Fantastisk TV
Fantastisk TV

Fantastisk TV

Share

Panasonic’s 3D-fladskærm er dyr men også stor. Det er ikke nogen designperle – det er et 50” tv sjældent.

Det er heller ikke specielt slankt – vil du have det, skal du dykke endnu dybere i lommerne.

Panasonic er umiddelbart et helt normalt tv, der blot også har 3D indbygget – der følger også to sæt briller med – men i 95 % af tiden vil du bruge det som almindeligt tv, og her skal det jo først og fremmest virke.

[pt id=’2011513′ size=’large’ link=’file’]

 

Det gør Panasonic til ug, da det formår at gengive almindeligt tv i SD-opløsning på ganske enestående vis.

Her er stort set ingen pixelfejl og billedet har en ro og en dybde, som man skal lede længe efter. Læg dertil en farvedybde, som du normalt kun finder i de bedste plasma-tv’er.

Nu er der nok ingen, der er i tvivl om, at Datatids testpanel har en forkærlighed for plasma-teknologi. Det har vi, fordi teknologien generelt har en evne til at gengive billeder på en meget behagelig og flot måde.

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Både når vi taler SD- og HD-materiale. Med HD-opløsning er billedet stadig med masser af dybde og glød i farverne, og detaljerne stikker ikke i øjnene.

Her er LED-typerne, vi tester, dog mere imponerende, da detaljerne træder endnu mere frem. Men Panasonic formår til gengæld at lave sort knaldsort. Det betyder, at de øvrige farver står flot frem. Kontrastforholdet er stort og oplevelsen følger med.

Som 3Dtv er Panasonic også suverænt. Dels betyder de 50”, at oplevelsen naturligvis bliver bedre. Men brillerne er rare at have på og skal blot tændes for at køre. Billedet er supervelopløst, og der er en dybde og glans hele vejen gennem alle ”lag” i filmen.

Dyr BD-afspiller

Panasonics billigste 3D Ready BD-afspiller er en god maskine – også når du skal se film, der ikke er 3D – men den er også lidt kostbar i forhold til konkurrenterne.

[pt id=’2011511′ size=’large’ link=’file’]

 

Men så længe de er 3D Ready fungerer mærkerne på tværs af fabrikat. Så vi havde for eksempel ingen problemer med at bruge Samsungs BD-afspiller med Panasonics tv.

Se også:  Få stadion helt ind i stuen med Panasonics mesterlige OLED-tv

Konklusion

Panasonic‘s tv er en klar vinder, når man sammenligner med andre 3D-tv, der er på markedet lige nu. Det er et kostbart tv, men med sine 50” og eminente billedkvalitet er det vores valg til en 3D Ready løsning. Tv’et fås i øvrigt også i en 42” version, der er lidt billigere, eller en 60” hvis der er råd til The Full Monty!

Tv’et imponerer, når du ser 3D-film, men det er som almindeligt tv, at det brillerer mest. Prisen kan virke høj, men det er faktisk et rigtig godt køb, når man tager skærmstørrelsen i betragtning.

DATATID MENER:

Uovertruffen 3D-oplevelse og fantastisk tv generelt. Ingen konkurrenter slår det i øjeblikket og det er tilmed et godt køb.


<a href="http://www.datatid.dk/tags/Panasonic" title="Mere indhold om Panasonic">Panasonic</a> TX-P50VT20E
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
3D
3D tv
blu-ray-afspiller
fladskærm
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S