Home » Hardware » Det bedste grej til studiestart
Det bedste grej til studiestart

Det bedste grej til studiestart

Share
Sikkerhed og backup

Udover den helt rette computer til netop dit studiebehov, så er sikkerhed og backup mere vigtig end nogensinde. Det er surt at miste sine notater eller opgaver, bare fordi, computeren går i stykker, bliver hacket eller helt bliver stjålet.

For det første er det vigtigt at opdatere dit styresystem, så du altid har de nyeste opdateringer. Dertil kan et godt sikkerhedsprogram være en livredder, hvis din computer bliver kompromitteret. Udover at miste dine studienotater, så kan du også risikere at få dine personlige oplysninger og måske kreditkort kompromitteret. Kig evt. efter sikkerhedspakker, der kan sikre alle dine enheder såsom computer, smartphone og tablet på én gang.

Backup er naturligvis også vigtigt at huske på – og ikke først når uheldet har ramt dig. Der er flere muligheder at tage backup på. Du kan gemme dine filer i skyen såsom Dropbox, tage backup på en ekstern harddisk eller investere i en NAS, som giver en hel ny række af muligheder udover automatisk backup af dine data.

Uanset om du bor alene eller sammen med flere er en god router også uundværlig. Ofte skal der hentes store mængder data ned samtidig med, at du streamer musik, en anden måske streamer tv eller gamer. Og der skal naturligvis være plads til hele internettrafikken. Investér i en god router – det kan også øge sikkerheden i forhold til den router, der ofte følger med abonnementet, og som måske ikke helt så tit får sikkerhedsopdateringer.

Tilbehør

Medmindre du har valgt en 2-i-1-pc som studiecomputer, så kan en tablet også have sin berettigelse. Den er nem at tage med på farten, og du kan hurtigt tage noter direkte på skærmen eller eventuelt med et lille tastatur (mange fås som cover til tablets).

Vi har også medtaget powerbanks, da den største akilleshæl ved nutidens teknologi er batterilevetiden, og her får du tre muligheder alt efter, hvor mange kræfter, du har brug for. Selvom næsten alt foregår digitalt har printeren stadig sin berettigelse, og med en multifunktionsprinter, der både kan printe, scanne og kopiere, er du godt dækket ind – derudover kan de fleste nye printere også printe ud trådløst fra dine enheder.

En smartphone er også uundværlig, ligesom vi har inkluderet hovedtelefoner til musik/opkald samt nogle helt særlige kameraer, der kan peppe enhver præsentation op! Og måske kan du hente lidt inspiration i de sidste fire gadgets.

Dyk ned i produkterne på de næste sider eller læs mere udførligt i Datatid TechLife nr. 8 2017.

TAGS
back to school
studiestart
uddannelse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S