Home » Hardware » Det bedste grej til studiestart
Det bedste grej til studiestart

Det bedste grej til studiestart

Share

Studiestarten er lige rundt om hjørnet, og det betyder masser af spændende ny viden samt timevis foran dit uundværlige studie-grej. Vi guider dig til det bedste udstyr på markedet lige nu, så du kan få et forspring …

Uanset om du studerer på gymnasiet, HF, universitetet, folkeskolen, aftenskolen eller en af de mange andre studieretninger, der er til rådighed i Danmark, så er en computer et uundværligt stykke værktøj. Måske har du også brug for en ekstra skærm, en printer, et kamera eller måske en ekstern harddisk til alle din data?

I denne artikel guider vi dig til det bedste udstyr til studiestart, som magasinerne Alt om DATA og Datatid TechLife har testet. Alle produkterne har fået topkarakter og repræsenterer et bredt felt, så du forhåbentlig kan finde et produkt, der passer netop til dit behov. Du kan blandt andet finde 12 forskellige typer computere, som vi har inddelt i fire forskellige kategorier. De lette computere er til dig, der ofte skal slæbe computeren med på studier og andre steder hen. De kraftige pc’er er tiltænkt de studieretninger, der kræver lidt ekstra, hvor du f.eks. skal arbejde med video, fotoredigering m.m. Har du kun et lettere skrivebehov og også gerne vil tage notater på en tablet, så kan du overveje en af testdeltagerne fra kategorien 2-i-1.

Til sidst har vi inkluderet tre gaming-pc’er. Ikke da vi vil opfordre til at droppe studierne, men netop da e-sport er blevet stigende populær og rent faktisk tilbydes som en del af kurser og undervisning på flere studieretninger i Danmark.

Selvom du vælger en bærbar computer, så er der rigtig mange, der vælger at lave en god studieplads derhjemme. Køber du en ekstern skærm, et godt tastatur og mus, så kan du koble din bærbare computer til skærm og tastatur derhjemme og få en studie-arbejdsplads, der er mere behagelig at sidde ved i længere tid af gangen, f.eks. når afleveringstiden nærmer sig, og du skal klø på hele natten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Næste

TAGS
back to school
studiestart
uddannelse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S