De bedste gratis uninstallere [TEST]: Fjern skidtet fra din pc

De bedste gratis uninstallere [TEST]: Fjern skidtet fra din pc

Share

Hvis du vil fjerne programmer, uden at der bliver noget tilbage, skal du have fat i en af de uninstallere, vi tester her

Du kan nemt fjerne uønskede programmer med Windows’ indbyggede funktion “Fjern og rediger et program” under “Programmer og funktioner” i Kontrolpanel. Men ofte bliver du præsenteret for en meddelelse om, at nogle komponenter ikke kunne fjernes.

Heldigvis findes der dedikerede afinstalltionsprogrammer, uninstallere kalder man dem. Og nogle af de bedste er endda gratis. Uninstallere scanner din computer for alle installerede programmer og giver dig mulighed for at slette flere ad gangen. Når de er ryddet af vejen, udfører softwaren endnu en scanning for at fjerne midlertidige filer og gamle data i regi-streringsdatabasen. På den måde frigøres der værdifuld plads, og du undgår at løbe ind i problemer, hvis du senere installerer en ny version af det fjernede program.

Se også:  4 gode gratis programmer til computer og smartphone

De bedste gratis uninstallere kan også administrere browserudvidelser og plugins, så de er nemme at fjerne. Du kan også tømme din Papirkurv med et enkelt klik og slette din browserhistorik.

Her tester vi nogle af de mest kendte uninstallere. Så kan du finde det program, som passer bedst til dine behov. Læs testene på de næste sider …

 

Del denne