Home » Test » Bedste allrounder
Bedste allrounder

Bedste allrounder

Share

Længe om at starte, men ellers et fint tv

Philips har vundet den prestigefulde EISA Award som årets produkt med dette tv, men vi har umiddelbart svært ved at se, hvorfor lige dette tv skal hædres.

For selvom tv’et ser rasende godt ud med en smal metalramme, så har man nærmest indtryk af, at det er defekt. Når du tænder, står der ”Philips” på skærmen i mindst 10-15 sekunder, før tv’et er klar til brug. Det sker, hver gang du tænder og er ærligt talt ret irriterende.

Samtidig synes vi, det er en anelse langsomt reagerende i menuerne, som ellers er ekstremt brugervenlige, som vi er forvænt med fra Philips’ side. Tastatur på bagsiden af fjernbetjeningen er også en lækker feature, du vil sætte pris på, når du bruger smart-tv-funktionen.

Se også:  Samsung QN900B 8K Neo QLED 65" [TEST]: En overdådig tv-oplevelse

Når tv’et endelig er startet op, tilgiver du hurtigt den lange starttid. Billedet er ganske enkelt enestående. Det er meget let at se på – forstået på den måde, at du både har masser af detaljer, men ikke på en udpenslende måde, og desuden en god farvedybde med mange nuancer.

[pt id=’2029311′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Metalfoden får det store tv til at virke let. Lyd og Ambilight kan justeres så det passer til placeringen hvis du hænger tv’et op på en væg.”‘]

Metalfoden får det store tv til at virke let. Lyd og Ambilight kan justeres, så det passer til placeringen, hvis du hænger tv’et op på en væg.

Det har ikke den unikke farvegengivelse som du finder hos Panasonic, men i et blandet tv-miljø, hvor man både har HD- og ikke-HD-udsendelser går det fantastisk godt.

Du kan sagtens sidde to meter fra skærmen, når du ser udsendelser i full HD. Med en ægte UHD-optagelse, som vi kører via en computer, er detaljeringen ekstrem finkornet. Men igen på en ikke-udpenslende facon.

Skulle vi vælge et UHD-tv ud fra de tre i testen her, ville det nemt kunne blive Philips-modellen, da tv’et formår at levere et flot billede med alle typer signaler.

Det indbyggede Ambilight, som er små LED-pærer, der skaber baggrundslys i samme farve og takt som billedet, er en smagssag, og man kan slukke for det. Og den lange opstartstid kan måske løses med en softwareopdatering.


Philips 65PFL9708S/12
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Philips
tv
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S