Home » Andet » Bedre strøm til lavere priser
Bedre strøm til lavere priser

Bedre strøm til lavere priser

Share

SAPPHIRE Technology introducerer nu et bredere udvalg af kvalitets-strømforsyninger til overkommelige priser.

Kraftige pc’er med dyre cpu’er samt de nyeste motherboards og grafikkort har brug for en veldesignet strømforsyning med velreguleret output for at sikre stabilitet og pålidelig drift.

Anvender man ikke en ordentlig PSU, risikerer man ustabilitet i strømtilførslen, som i værste fald kan medføre fatale – og dyre – fejl i systemet.

SAPPHIRE’s nye serie af strømforsyninger lanceres under samme navn som de anerkendte PURE motherboards, og tilbyder et udvalg af forskellige strømspecifikationer.

I toppen af linjen finder man PURE 1250W, som er designet til de seriøse ”strømbrugere”, og certificeret til et bronzeniveau på 80Plus. Hernæst kommer PURE 1050W, som giver nok strøm til de fleste multikort-brugere og har en 80Plus sølv-certifikation.

Til den mere prisbevidste bruger finder man PURE 950W. Strømforsyningen leverer peak power på mere end en kilowatt og er certificeret til et 80Plus sølv-niveau. Samtidig er den prissat på et stadie, der kan konkurrerer med meget lavere specificerede strømforsyninger.

Til den brede brugerskare finder man desuden SAPPHIRE’s prisvindende 625W workstation PSU, som producenten nu introducerer som PURE 625W. Med en 625W rating og en certificering på 80Plus er den fuldt i stand til at forsyne en typisk PC eller grafisk arbejdsstation med strøm – selv med flere grafikkort.

De nye SAPPHIRE PURE strømforsyninger er designet til at arbejde med spændinger fra 100-240V og udviklet til at matche kravene til alle former for grafikort og processorer – således også de nyeste og mest avancerede modeller .

Der er mange flere detaljer på www.sapphiretech.com


TAGS
PSU
SAPPHIRE
Strømforsyning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S