Home » Stationær computer » Bedre videoer med den nye YouTube Editor
Bedre videoer med den nye YouTube Editor

Bedre videoer med den nye YouTube Editor

Share

Det er nemt at lave den basale videoredigering ved hjælp af den nye, gratis YouTube Editor. Det hele foregår online. Se her, hvordan du gør skridt for skridt

Du er vant til at se videoer på YouTube, og du kan måske endda finde på at uploade dine egne videoer. Men vidste du, at du også kan lave en basal videoredigering direkte på YouTube? Du skal ikke have nogen software, for det hele foregår online. YouTube Video Editor konkurrerer ikke med egentlig videoredigeringssoftware som Adobe Premiere Elements, men kan det mest nødvendige, dvs. flytning af klip, tekst, overgange og den slags.

For at kunne redigere dine videoer skal du først uploade dem til YouTube, men du behøver ikke sætte dem til offentlig visning. Det er meget enkelt at uploade. Brug blot upload-linket øverst til højre på YouTube-siderne.

[pt id=’2019582′ size=’large’ link=’file’]

 

1 Kom i gang

Gå ind på www.youtube.com/editor. På startskærmen trykker du på Prøv nu-knappen. Som det fremgår af siden, er YouTube Editor velegnet til at samle optagelser og til at justere dine videoer. Du kan endda spejlvende videoer, som er optaget fra den forkerte vinkel.

[pt id=’2019583′ size=’large’ link=’file’]

 

2 Regsitrer dig

Så skal du registrere dig. Du slipper desværre ikke for dette, så enten skal du bruge en gammel YouTube-konto eller en Google-konto (sidstnævnte har afløst de tidligere YouTube log-ins). Hvis du ikke allerede har en Google-konto, kan du registrere dig ved at klikke Create Account øverst.

[pt id=’2019584′ size=’large’ link=’file’]

 

3 Velkommen til editoren

Dette er hovedskærmen i YouTube Video Editor. Bemærk, at alle de videoer, som vi tidligere har uploadet, kan benyttes. Der er en skærm til forhåndsvisning til højre og en tidslinje i bunden. Før musen hen over en video, og du kan aktivere den med en startknap.

[pt id=’2019585′ size=’large’ link=’file’]

 

4 Benyt tidslinjen

Tidslinjen er dit arbejdsbord. Du kan trække de videoklip, som skal indgå i din film, ned i den. Her er der lagt en masse små videoer ned i tidslinjen. De skal samles til en film. Du kan dog sagtens nøjes med at redigere et enkelt videoklip.

[pt id=’2019586′ size=’large’ link=’file’]

 

5 Rediger dine klip

Her redigeres længden af det enkelte klip individuelt. Dobbeltklik på det enkelte klip, og flyt de to skydeknapper, du kan se i vinduet. Videoen bliver vist i displayet. Når du er tilfreds med videoen, klikker du på gem for at lægge den tilbage på tidslinjen.

[pt id=’2019587′ size=’large’ link=’file’]

 

6 Tilføj musik

Så skal der tilføres lidt baggrundsmusik. Klik på musikikonet øverst på siden. Her får du adgang til en masse forskellige melodier, som du kan bruge frit i enhver video, så meget du vil. Du kan søge igennem melodierne på den viste liste eller få dem sorteret efter genre eller kunstner. Ikke alle melodierne er af bedste kvalitet, men med lidt eksperimenteren finder du noget, der passer til din video. Træk melodien ned i musikbjælken, som ligger nede under tidslinjen.

[pt id=’2019588′ size=’large’ link=’file’]

 

7 Smarte overgange

Du kan forbinde to klip med hinanden på en smart måde med overgange, som er en række effekter, og der er ret mange at vælge imellem, som du kan se. Du trækker den ønskede overgang mellem to klip fra ikonfeltet i midten til tidslinjen nederst og lægger overgangen ind imellem to klip.

[pt id=’2019589′ size=’large’ link=’file’]

 

8 Ren filmmagi

Når redigeringen af de mange klip til en film er færdiggjort, skal filmen offentliggøres. Øverst kan du give videoen et navn og klikke Offentliggør. Så uploades videoen til YouTube. Du kan sende YouTube-linket for filmen til venner eller familie.

[pt id=’2019590′ size=’large’ link=’file’]

 

YouTube

En videodelings-tjeneste, hvor du kan uploade, dele og kigge gratis på videoer, herunder hjemmeoptagelser, musikvideoer og forskellige tv-klip.

Se også:  Gmail, YouTube og flere andre Google-tjenester er nede

Uploade

Det at flytte indhold fra din pc til internet. I dette tilfælde lægger du dine videoer op på YouTube.


TAGS
Guide
redigering
tidslinje
Tips og trick
videoredigering
YouTube
YouTube Editor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S