Home » Internet » Guide: Bedre søgning med Google
Guide: Bedre søgning med Google

Guide: Bedre søgning med Google

Share
7. Tids- og datointerval

Knappen ”Søgeværktøjer” er tilgængelig i enhver søgning. Klik på den for at indsnævre søgningen til for eksempel tid, sprog eller land. Åbn rullemenuen for ”Ethvert tidsinterval” for at indstille et interval, inden for hvilket dine resultater skal falde. Vælg ”Tilpasset tidsinterval”, og klik på knappen ”Søg” for at udføre søgningen.

8. Googles flyrejser

Søg efter flyrejser på www.google.dk/flights. Har du booket og tilladt Google at medtage private oplysninger i resultatet, kan du søge på flynummer og få vist afgangs- og landingstider. Hvis du har reserveret via Google Flight, eller har fået bekræftelsen sendt til en Gmail-konto, vil oplysningerne blive tilføjet din kalender.

9. Få ”Jeg prøver lykken” tilbage

Populært i Google var knappen ”Jeg prøver lykken”, der viser det første søgeresultat. Knappen er udvandet af, at Google Direkte konstant opdaterer dine resultater, og at mange søger med returtasten i stedet for. Få funktionen igen ved at slå Google Direkte-forudsigelser fra i ”Indstillinger > Søgeindstillinger”, gem og åbn google.dk.

10. Whois på nettet

Find ejeren af en hjemmeside med ”whois”-kommandoen. Skriv det foran adressen, for eksempel ”whois:techradar.com”, og klik på topresultatet. Eksemplet viser ikke noget usædvanligt, men mener du, at et web-sted laver fusk, vil en whois-søgning føre dig til en mail-adresse, så kan du anmelde det til domænets registrator.

Bedste tip

Vær omhyggelig med dine søgeord. Den bedste metode til at få relevante resultater i Google på er at være præcis. I stedet for ”nærmeste biograf” skriver du ”Imperial” eller ”Øst for Paradis”, eller ”hotel Odense c”, hvis du skal overnatte i centrum af Odense.

Se også:  Ny Chrome-browser giver større sikkerhed og færre forstyrrelser

TAGS
Google
google-søgning
søgning
søgning med google

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S