Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonos klar med prisvenlig soundbar
Sonos klar med prisvenlig soundbar

Sonos klar med prisvenlig soundbar

Share

Sonos Beam er en kompakt soundbar, der giver stor lyd til film og musik. Den er integreret i Sonos’ multimums-univers, har stemmestyring og AirPlay 2, men koster ikke alverden   

Ved et event i San Francisco igår aftes dansk tid, kunne Sonos løfte sløret for den nye soundbar, Beam. Den er en del af Sonos’ lydsystem til hjemmet, og den kan selvfølgelig kobles sammen med alle andre Sonos-produkter og indgå i et eksisterende set-up. Tilslut to Sonos One og få sourround sound eller en SUB for at opnå kraftfuld bas. Den nye Sonos Beam kan, præcis som Sonos One, styres via stemmen, Sonos-appen eller musiktjenester som Spotify, Audible, Pandora og Tidal.

Sonos Beam fungerer med Amazon Alexa i USA, England, Tyskland, Canada, Australien, New Zealand og Frankrig fra begyndelsen af denne måned. Den vil løbende understøtte nye stemmestyringsystemer i takt med, at de bliver tilgængelige på lokale markeder og ikke begrænse Sonos-brugere til en specific streamningtjeneste eller ét styresystem.

Se også:  Ikea/Sonos Symfonisk billedramme [TEST]: Sæt musikken i ramme

Sonos Beam skal levere et overraskende bredt lydspektrum den kompakte størrelse taget i betragtning. Den er udstyret med fire specialbyggede elliptiske woofers og tre passive basenheder, der leverer en dyb, varm bas og en overlegen performance i lydklassen, mens tweeteren sikrer en klar og frisk talelyd.

AirPlay 2 kommer til Sonos i juli

AirPlay 2 vil være tilgængelig på Sonos i juli via en gratis softwareopdatering. Med AirPlay 2 kan brugere afspille lyd fra deres iOS-enheder direkte på deres Sonos-højttalere, herunder Netflix-indhold, YouTube-videoer og meget mere. Højttalere, der understøtter den nye AirPlay 2-opdatering, omfatter Sonos Beam, Sonos One, Playbase og anden generation af Play:5. Èn enkelt af ovenstående højtalere er nok til at streame AirPlay-indhold til andre Sonos-højtalere i et lydsetup. Brugere af Apples AirPlay 2 på Sonos får desuden også adgang til stemmestyringssystemet Siri, hvilket betyder at man med talens brug kan ønske sange, album, spillelister mm. fra Apple Music ved at bruge iOS-enhed.

Sonos Beam produktdetaljer:

• Med en lav profil og sin kompakte størrelse er Sonos Beam udformet i et design, der passer perfekt på en skænk, i en reol eller under et vægmonteret tv. Med en længde på 65 cm er højtaleren diskret og fylder ikke for meget i et tv-setup.
• Fem farfield-mikrofoner giver en avanceret støjreduktion og gør, at højttaleren kan opfange kommandoer fra hele rummet selv med baggrundsstøj og musik.
• Sonos Beam har tre udgange: en til strøm, en til ethernet og en HDMI-ARC.
• HDMI-kablet bruges til at forbinde Sonos Beam med tv’ets HDMI-ARC-udgang. Hvis et tv ikke understøtter HDMI-ARC kan den optiske lydadapter bruges til at forbinde Sonos Beam med tv’ets optiske lydport.
• Fås i mat sort og mat hvid.
• Brug af et Amazon Fire TV giver den mest optimale oplevelse. Tv’et tændes ved at bruge stemmen og aktivere Alexa, som kan bruges til valg af film, justering af lyd og meget mere.

Se også:  Denon Home Sound Bar 550 [TEST]: Smart allround-højttaler til hjemmebiffen

Sonos Beam lander i juli til 3.399 kr kroner.


TAGS
airplay 2
beam
multirum
Sonos

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S