Be Quiet! Silent Loop 240 [TEST]: Køler i den tunge ende

Be Quiet! Silent Loop 240 [TEST]: Køler i den tunge ende

Share

Inddragelsen af en ekstra ventilator i 120 mm-versionen af be quiet!’s køler betyder, at prisen ligger lidt højt, men en Silent Loop på 240 mm er alligevel konkurrencedygtig. Den ligger dog stadig i den høje ende.

Det betyder, at man stadig får en metalbase til vandblok-ken, en solid metalblok og omviklet slangeføring. Man går glip af softwarekontrol over hele systemet. Silent Loop 240 mm kræver, at dit bundkort har tre ventilator-headere – en til pumpen og en til hver af ventilatorerne.

En af de bedste ting ved denne køler er vandslangernes fleksibilitet. Det er en svir at sætte det hele på plads, og metalomviklingen er med til at sikre, at slangerne ikke bliver bøjet.

Se også:  Coolermaster MasterLiquid Lite 120 [TEST]: Fornuftig køler til billige penge

Når det gælder ydelse, leverer denne køler nogle af de bedste temperaturer, både i stille- og standardtilstande, og den er også blandt de mest tyste. I stilletilstand hævdes det maksimale lyd-output at være blot just 31,5 dB, mens køleren i standardtilstand ligger omtrent midt i feltet, men dog med et fornuftigt tal på 41 dB.

Med andre ord er quiet! Silent Loop 240 et fremragende valg, hvis du vil have en 240 mm-køler i den tunge ende og ikke går vældig meget op i softwarekontrol.

Be Quiet! Silent Loop 240

Sammenfatning

Pris: 1100 kr.
Køler- og ventilatordimensioner (mm):277 x 124 x 55
Kølermateriale:Kobber
Ventilatorer: 2 x 120 mm

3.5
Del denne