Home » Transport » Batteri-trailer giver elbilen længere rækkevidde
Batteri-trailer giver elbilen længere rækkevidde

Batteri-trailer giver elbilen længere rækkevidde

Share

Det franske firma EP Tender vil sikre at ingen elbiler komme til at mangle strøm med deres nye batteritrailer, som giver ekstra rækkevidde til langturen

Et af største problemer for elbilerne er deres rækkevidde. Det er endnu de færreste, der kan klemme sig meget over 400 kilometer på en opladning.

Men nu kommer det franske firma EP Tender med en løsning til dem, der skal på langtur med elbilen. De har simpelthen skabt en batteritrailer, som giver ekstra strøm til turen, når den er koblet bag på bilen.

Som udgangspunkt er det meningen at man lejer den. Der vil være udlejningssteder langs motorvejene, hvor man afhenter og aflevere traileren, som kommer til at koste cirka 255 kroner i leje.

EP Tender afhentning.

EP Tender udlejning.

De nuværende batteritrailere har 36,5kWh kapacitet, men inden for fem år forventer EP Tender at kunne leverer batterier på 60kWh. Det vil fordoble rækkevidden på mange af de mindre elbiler på markedet.

Det er dog lige det problem at de færreste elbiler lige nu er godkendt til at køre med træk. Det er dog noget der ser ud til at blive ændret på den kommende tid, hvor mange nye modeller bliver stærke nok til at kunne trække en trailer.

Det vil også blive muligt at købe batteritraileren, som får en pris på omkring 75.000 kroner. Når den tilsluttes hjemmets elforsyning henter den strøm når den er billigst og leverer tilbage, når prisen er høj.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S