Home » Promotion » Her er den databaserede app, der erstatter din el-leverandør
Her er den databaserede app, der erstatter din el-leverandør

Her er den databaserede app, der erstatter din el-leverandør

Share

 Annonce 

[Sponsoreret indhold]

Barry er et nyt elselskab, som giver dig strøm til indkøbspris og mulighed for at holde øje med, hvornår den er billigst og grønnest, så du kan tilpasse forbruget derefter. Det hele er gjort overskueligt via en brugervenlig app

Med et almindeligt el-abonnement betaler du typisk en fast pris pr. kWh, uanset hvornår dit forbrug finder sted. Men der kan være stor forskel på, hvad elprisen reelt ligger på henover dagen, så hvorfor ikke nyde godt af besparelsen, og starte vaskemaskinen, når strømmen er billigst? Det er godt for pengepungen og faktisk også for klimaet – korrelation mellem grøn strøm og billig strøm ligger nemlig på ca. 70%.

Hos Barry køber du altid strømmen til den reelle indkøbspris. Du kan løbende holde øje med elpriserne via Barry’s app, så du kan vurdere, om du skal oplade elbilen eller køre vaskemaskinen om dagen, eller vente til om natten, hvor en mindre efterspørgsel ofte betyder lavere priser. Barry arbejder på at kunne give dig besked på mobilen, når prisen er i bund.

Du betaler ingen handelsomkostninger til Barry, men i stedet et fast månedligt abonnement på 29 kroner. Som den eneste el-leverandør tjener Barry altså ingen penge på dit forbrug, hvilket altså vil sige, at virksomheden ikke har nogen interesse i, at du bruger mere strøm end højst nødvendigt. Foruden det månedlige abonnement betaler du løbende den rene elpris (“spotprisen”) pr. kWh, du forbruger.

Hold øje med forbruget

Barry’s app udvikles løbende, og som kunde kan man se frem til features, som leverer din forbrugsdata til dig, direkte på mobilen. Inden længe vil du kunne få overblik over dit forbrug og undgå ærgerlige overraskelser, når elregningen kommer. Du vil kunne se time for time, hvor meget el du har brugt, og hvad den aktuelle pris har været.

Barry lover ikke 100% grøn strøm. Det kan ingen selskaber levere, da alle strømproducenter, eksempelvis vindmølleparker og kulkraftværker, leverer strøm til elnettet, hvor det hele blandes sammen. Derudover er produktionen desværre meget sjældent høj nok til at dække vores totale behov. I næste version af Barry (v1.1) vil du til enhver tid kunne se, hvor grøn strømmen er lige nu og i de kommende timer. Med den information kan du vælge at rykke dit forbrug, til når energien fra vindmøller og solceller er på sit højeste.

Afregn dit elforbrug time for time

Du kan benytte dig af Barry’s abonnement, uanset hvilken elmåler du har, men du får mest ud af det med en af de nye smarte elmålere. De giver dig nemlig mulighed for afregning time for time, så du betaler, hvad strømmen koster på det tidspunkt, du bruger den. Har du ikke en smart elmåler, så fortvivl ikke. Inden udgangen af 2020 skal alle danske husstande have en installeret.

Oprettelsen hos Barry foregår utrolig nemt. Hent Barry’s app og opret en konto, så finder Barry selv ud af resten. Så længe det er dig, der står på elregningen, kan du frit skifte elselskab. Skulle der være en bindingsperiode i dit gamle abonnement, dækker Barry omkostningerne ved skiftet. Hos Barry er der heller ingen bindingsperiode. Du kan altid forlade abonnementet uden omkostninger.

Betalingen sker ved, at du tanker din Barry-konto løbende – i takt med at du forbruger strøm. Du har derfor altid betalt i forvejen og skal ikke bekymre dig om kvartalsopkrævninger eller årlige afregninger.


TAGS
annonce

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S