Home » Energi » Få altid den billigste elpris og fuldt overblik over forbruget
Få altid den billigste elpris og fuldt overblik over forbruget

Få altid den billigste elpris og fuldt overblik over forbruget

Share

Barry er en ny spiller på elmarkedet, som giver dig strøm til indkøbspris og mulighed for at se hvornår den er billigst og grønnest i en overskuelig app

Vi er vant til at betale en fast pris for strømmen, uanset hvornår på dagen vi bruger den. Men priserne svinger faktisk meget. Indkøbsprisen kan være markant lavere om natten, hvor efterspørgslen er mindre, end om dagen, hvor der er tryk på forbruget.

Med et abonnement hos Barry du drage nytte af prisforskellen. I en app kan du følge med i prisudviklingen, og vælger du at køre opvaskemaskinen eller oplade elbilen når prisen er i bund, så sparer du penge. Hos Barry får du nemlig strømmen til den reelle indkøbspris.

Se også:  Billig opladning af elbilen: Her er 8 gode tips ...

I appen kan du ligeledes se hvor stor andelen af grøn energi er på ethvert tidspunkt. Hvis du ønsker at elforbruget skal være så miljørigtigt som muligt, kan du således lægge det, når andelen er størst.

Ingen årlige opkrævninger

Det er de nye smarte elmålere, der gør det muligt at registrere den specifikke pris på strømmen, på det tidspunkt den er brugt. Du får derfor mest ud af et abonnement hos Barry, hvis du har en af disse. Har du det ikke endnu, så får det inden næste år er omme. Alle målere skal være udskiftet inden udgangen af 2020.

Enhver kan vælge Barry som el-leverandør. Det skal blot være dit navn, der står på elregningen. Oprettelsen sker i appen, og Barry klarer arbejdet med at flytte fra din gamle udbyder.

Se også:  Nørdens drøm om uskyldsren strøm

Udover prisen på dit forbrug betaler du et abonnementsgebyr på 29 kroner om måneden. Man tanker løbende op på sin konto, og har derfor altid betalt i forvejen. Der er således ingen årlige opkrævninger, der kan vælte budgettet.

Du kan læse mere om Barry her.


TAGS
barry
Strøm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S