Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bang & Olufsen Beosound 2 [TEST]: Stemmestyret kegle fra Struer
Bang & Olufsen Beosound 2 [TEST]: Stemmestyret kegle fra Struer

Bang & Olufsen Beosound 2 [TEST]: Stemmestyret kegle fra Struer

Share

Den er hundedyr, men til gengæld imponerede gennemarbejdet i design, lyd og features

B&O kan noget med lyd og design, men er ikke altid længst fremme i skoene, når det gælder avanceret teknologi og smarte features. Ved at koble sin nye Beosound 2-højttaler på Google Home-systemet skyder producenten imidlertid genvej til stemmestyring, multirumslyd og smart home-funk-tionalitet på første klasse.

God til at lytte

Google Assistant er den stemmestyrings-assistent, der fungerer bedst her i Danmark lige nu, og Google Home er i det hele taget et enormt brugervenligt system. Det er således en leg at få højttaleren sat op. Du henter B&O’s app, tænder højttaleren og så vil din smartphone automatisk finde højttaleren og klare resten af opsætningen i Google Home-appen. Det bliver ikke nemmere.

Så snart opsætningen er klaret, kan du sige ”Hey Google, spil noget med …” så spiller den det, du vil høre. Eller du kan bede den fortælle vejrudsigten, oplæse dine aftaler for dagen, sætte mælk på indkøbslisten, tænde dine Hue-pærer og meget andet. Det er ærgerligt, at Google Home stadig ikke har Tidal integreret, men ellers er der ikke meget at klage over.

Se også:  B&O Beosound Explore [TEST]: Hårdfør udehøjttaler sikrer musik i selv det værste møgvejr

Højttaleren er god til at høre, hvad du siger, også når musikken kører, men det bliver selvsagt lidt sværere at trænge igennem, hvis der er skruet højt op.

Der er lidt juletræ over det kegleformede design, men kvaliteten er gennemført til det mindste. Der er touchbetjening i toppen, højttaleren vil endda registrere, hvilken retning du kommer fra, så den aldrig er i tvivl, om du swiper til højre eller venstre for at skifte nummer.

Dyr men gennemført

Lyden leveres med et overskud uden lige. Der er rigelig plads til, at detaljerne kan stå klart og ubesværet med masser af luft omkring de enkelte elementer, mens der er massiv power i bunden, næsten så rystelserne kan mærkes, men uden at bassen på nogen måde mudrer. Den står imponerende stramt og veldefineret. Andet skulle da også bare mangle, kunne man indvende, til den pris som Beosound 2 står til. Men man må da så også bare erkende, at B&O faktisk har noget at have det i.

Se også:  Cisco skaber hovedtelefon sammen med B&O – og nyheder til Webex

En højttaler som denne er et godt eksempel på, at den danske producent stadig formår at levere et niveau over de fleste andre på design og lyd. Og med Google Assistant integreret, er de for en gangs skyld også helt med fremme på teknologien.


Bang & Olufsen Beosound 2
4.5

Dommen

15.000 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
B&O
Bang & Olufsen
BeoSound
Google Assistant
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S