Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bang & Olufsen Beoplay EX [TEST]: Flot lyd – men ret dyre
Bang & Olufsen Beoplay EX [TEST]: Flot lyd – men ret dyre

Bang & Olufsen Beoplay EX [TEST]: Flot lyd – men ret dyre

Share

Et alsidigt headset, der tjener de fleste formål, men det er dyrt og halter lidt på støjreduktionen

Når B&O markedsfører Beoplay EX som ”96 års know how kogt ned til et sæt trådløse høretelefoner”, får man visse forventninger – måske urimelig høje forventninger, men heldigvis kan mindre end det være ganske rigeligt til en fin oplevelse.

Sættet er skabt efter AirPods-skabelonen med en mikrofon-stang stikkende ud af øret. Det er ikke helt efter vores smag, og desværre har man undladt at efterligne Apples ellers udmærkede måde at integrere touchbetjening i mikrofonstangen.

Den sidder ved øret. Til gengæld er vi vilde med Gold Tone-farven, der i sin cocktail af creme og gyldne nuancer oser af lækker 70’er-stil. Ørestykke og æske er skabt i plast og aluminium og giver et stærkt kvalitetsindtryk.

Se også:  Audeze LCDi3 [TEST]: Her skabes lyden på en helt anderledes måde
Raffineret lyd

Avancerede indstillinger sker via B&O-appen. Her kan indstilles støjreduktion og transparens. Desværre er førstnævnte ikke helt på niveau med testens øvrige deltagere. For at opleve en effekt overhovedet, er det afgørende, at du anvender endestykker, der lukker helt til.

Vi havde bedst resultatet med det særlige comply-skum, som former sig efter øret. Så oplever man en blid og behagelig støjdæmpning. Der er adgang til detaljeret lydkontrol via enten presets eller B&Os særlige lydcirkel, hvor du trækker en prik mod den lydkarakteristik, du ønsker at betone.

Ingen kalibrering

Der er ikke mulighed for at kalibrere Beoplay EX til dine ører, som man kan hos flere af de andre i testen. Lyden er dog heldigvis fremragende direkte ud æsken med flot vidde og rumfornemmelse samt en varm og rar bund.

Se også:  Bang & Olufsen Beoplay EX [TEST]: Flot lyd, men ret dyre

Til opkald klarer sættet sig også fremragende. Alligevel føler vi, at det er en smule svært at forsvare den heftige pris.


TAGS
Bang & Olufsen
in-ear-høretelefoner
trådløse hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S