Home » Bærbar computer » Bæredygtige bærbare til billige priser – HP klar med nye Pavilion-modeller
Bæredygtige bærbare til billige priser – HP klar med nye Pavilion-modeller

Bæredygtige bærbare til billige priser – HP klar med nye Pavilion-modeller

Share

HP lancerer tre nye bærbare computere i sin Pavilion-serie, der er udviklet med et særligt fokus på bæredygtighed og design. De nye enheder er delvist fremstillet af genbrugsplast og kommer i en række forskellige farvekombinationer

HP er klar med tre nye laptops i Pavilion-serien, der kommer i et nyt design med øget fokus på bæredygtighed. HP Pavilion 13, 14 og 15 fremviser et progressivt nyt farveblokerende design og er de første bærbare computere fra HP, der er udstyret med den nye 11. generations Intel Core  processorer med Intel Iris Xe-grafik. De nye enheder er samtidig de første forbrugerenheder fra HP, der delvist er udviklet af genbrugsplast.

Se også:  Duel: Ultrabook versus MacBook Pro

“HP har udstyret den nye Pavilion-serie med en høj ydeevne og et ungdommeligt, farverigt premium-design og gjort dem tilgængelige for alle, med henblik på at underholde, undervise og forbinde mennesker,” siger Kevin Frost, global leder og general manager, Personal Systems, HP Inc.

HP Pavilion 15 kommer med muligheden for at vælge mellem den nye 11. Generation Intel Core processor eller AMD Ryzen 4000 processor, der sikrer en høj ydeevne uanset hvad.

Bæredygtigt design

Bæredygtighed er fortsat et hovedfokus for HP på tværs af sine produktporteføljer og løsninger, hvorfor vi fortsat ser HP bruge alternative produktionsmaterialer til blandt andet udviklingen af sine bærbare computere. De nye Pavilion-enheder er delvist fremstillet af genbrugsplast og ocean-bound plastik, der er brugt til konstruktionen af enhedernes højtalere. HP estimerer at brugen af genbrugsplast og ocean-bound plastik i Pavilion-enhederne er med til at holde ca. 92.000 plastflasker ude af verdenshavene og lossepladserne. Derudover er emballagen 100 % bæredygtigt fremskaffet og genanvendelig, ligesom de nye enheder er EPEAT Silver registreret og Energy Star certificeret.

HP Pavilion.

HP Pavilion.

Andre funktioner inkluderer:

• Accelereret adgang til filer og bedre opbevaringsevne: Alle tre enheder tilbyder valgfri dual channel-hukommelsesteknologi og valgfri Intel® Optane ™ hukommelse med PCIe SSD-standard op til 1 TB.
• Batterilevetid: Hold nemt strøm dagen igennem med op til 8,5 timers batteritid på Pavilion 13 og op til 8,75 timer på Pavilion 14 og Pavilion 15.
• Wi-Fi 6: Den nye Pavilion-serie er understøttet af Wi-Fi 6, der muliggør op til fire gange hurtigere Wi-Fi-hastigheder og 75 % mindre ventetid.
• Hurtig adgang til pc’en når som helst: Med HP’s standby funktion kan du nemt og hurtigt åbne computeren fra dvaletilstand.
• Fantastisk lydoplevelse: HP Dual Speakers, HP Audio Boost og tuning fra B&O leverer en rig, autentisk lydoplevelse.

HP Pavilion.

HP Pavilion.

Pris og tilgængelighed:

• HP Pavilion 13 forventes at være tilgængelige i oktober til en pris fra 4,499 kr.
• HP Pavilion 14 forventes at være tilgængelige i oktober til en pris fra 3,799 kr.
• HP Pavilion 15 forventes at være tilgængelige i oktober til en pris fra 3,900 kr. for AMD modellen.


TAGS
Bærbar
HP Pavilion
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S