Home » Bærbar computer » Bærbart spillemonster
Bærbart spillemonster

Bærbart spillemonster

Share

At spille på en bærbar er langt fra altid en fornøjelse. Men
MSI har lige lanceret deres GX720, som i den grad egner sig til at spille, at
vi kort overvejede at skippe vores stationære monsterspillecomputer

At få fat i en bærbar computer optimeret til spil, som koster under 10.000 kroner, har længe været en fjern drøm, medmindre vi altså kunne nøjes med en skærm på 15”. Eller en bærbar der var så tung, at vi næsten ligeså godt kunne slæbe vores stationære computer med os.

MSI har længe leveret rigtig gode bærbare, både til almindeligt kontorarbejde og hyggespil og fra tid til anden også haft en bærbar på markedet, som kunne bære prædikatet ”spillecomputer”. Men – det har aldrig været nogen, der for alvor har fået os til at tænke over, om vi skulle erstatte vores stationære spillemaskine med en bærbar. Men, nogle gange så vokser træerne faktisk ind i himmelen, og MSI har sendt deres GX720 på markedet, en bærbar der uden problemer tager kampen op mod de fleste stationære spillecomputere.

Se også:  Windows 11 holder farten til gaming

Med en 17” bredformatskærm, design i sort og rød, samt et kabinet i børstet aluminium, som samtidig er rimelig ridsesikkert, har MSI leveret en i sandhed flot bærbar. Skærmen er dejlig lysstærk, og tastaturet, der er i fuld størrelse inklusiv et numerisk tastatur, er behageligt at bruge. Touchpad’en er let at bruge og placeret så den ikke bliver ramt, når der skrives på tastaturet.

Ren økologi

Oppe ved skærmen er der placeret et par soft-betjente knapper, blandet andet knapper til mediaapplikationer som Windows Media Player, tænd og sluk for det indbyggede webcam, tænd og sluk for Bluetooth og trådløstnetværk, samt en knap som brugeren selv kan programmere. Endelig er der to knapper, hvor man på den ene vælger eco-tilstand og på den anden kan slå turbo til og fra.

Se også:  Nye kundebehov gør den bærbare pc mere specialiseret

De tilstande, der kan vælges mellem, er ”gaming mode”, ”movie mode”, ”presentation mode”, ”office mode”, ”turbo batteri mode” og endelig ”eco off”. De indstillinger ændrer alle på skærmens lysstyrke og indstillinger for, hvornår og hvor meget cpu og harddisk arbejder. Den rene Turbo mode slår alle eco-indstillinger fra og giver fuld power til alle enheder i GX720. Ydelsen bliver naturligvis helt i top, men forvent ikke for megen batterilevetid så.

I den almindelig brug imponerede GX720 og virkelig, og vi havde store forventninger til vores benchmarks af den, og det skulle snart vise sig, at den også her formåede at få os til at løfte et øjenbryn eller to.


GX720
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Hvad kan vi sige, en bærbar der for alvor lever op
til sine løfter. Det er en fortrinlig spillemaskine, der i langt de fleste
tilfælde vil udkonkurrere sine stationære kolleger, og som samtidig ikke er så
stor, at den er umuligt transportere med sig.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
bærbar pc
Gaming
MSI

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S