Home » Bærbar computer » Bærbart underholdnings-center med 4K
Bærbart underholdnings-center med 4K

Bærbart underholdnings-center med 4K

Share

Toshibas nye bærbar i Satellite-serien har stor skærm på 17,3” og alt hvad man kan bede om af underholdnings-egenskaber

Med dedikeret Nvidia grafik, 4. generation Intel Core processorer, Full HD-skærm, harman/kardon stereohøjtalere samt et bredt udvalg af harddiske og ssd’er, er Satellite P70 oplagt til multimedie og underholdning.

Skærmen er 17,3”, så god mulighed for at nyde videoer og billeder. Grafikkortet understøtter også Ultra HD, så du kan sende video i 4K-opløsning og konverterer fra lavere opløsning til et Ultra HD-tv.

Der er desuden Intel Wireless Display og Wi-Fi Certified Mirecast teknologi, som gør det muligt trådløst at overføre multimedie til et kompatibelt fjernsyn.

Lyden i Satellite P leveres af harman/kardon stereohøjtalere med Slipstream Technology og DTS Studio Sound. Med 6 Watt output giver højtalerne en fyldig og afrundet lydoplevelse med intelligent lydniveau og fremhævet dialog, som er perfekt til oplevelse af film. Toshibas Sleep-and-Music gør brugere i stand til at nyde musik lagret på et eksternt drev, selv når laptoppen er lukket ned.

Satellite P-seriens chassis er lavet i børstet aluminium med sølvdetaljer på låget og et designet flet-mønster, der gør pc’en mere sikker at bære på eller holde fast i, mens man er på farten. Det bagoplyste keyboard gør det let at arbejde i omgivelser med meget lidt lys.

Satellite P70 er tilgængelig i Danmark fra efteråret og ledsages af P50 med 15,6” skærm med 10-punkts touchscreen. De vejledende priser starter ved 5.999 kroner.


TAGS
Satellite
Toshiba
Ultra HD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S