Home » Bærbar computer » Bærbart medie-monster fra Toshiba
Bærbart medie-monster fra Toshiba

Bærbart medie-monster fra Toshiba

Share

Qosmio X70 er skabt til gameren, film-entusiasten og brugeren som kræver den højeste ydelse til film og billedredigering

Maskinen er udrustet med Full HD, 1920 x 1080 LED-display på 17.3” samt integrerede harman/kardon-højttalere, som sammen med DTS Sound lydforbedringssystemet giver ekstra boost, mere markant bas og flere fine toner.

Den integrerede AMD Radeon R9 M265X grafik med 4GB GDDR5 VRAM, og AMD Enduro teknologi optimerer den grafiske ydelse samtidig med at batteriet skånes. Intel Quad Core i7 processoren tillader mange samtidige opgaver og stærk ydelse. Naturligvis kræver den slags maskine også et anstændigt lager. Her kommer Toshiba Qosmio X70 med diske på enten 2TB HDD eller 1TB SSHD.

Skabt til underholdning

Ultra HD understøttes via HDMI, således at laptoppen kan sluttes til et Ultra HD TV, som kan vise grafikken i 4k. To USB 3.0 og to USB 2.0 porte sikrer hurtige forbindelser til en lang række eksterne enheder. Og med Intel WiDi kan brugeren helt trådløst afspille alt fra film, spil og musik på et TV, som understøtter denne teknologi.

Et Blu-ray BD-RE (XL) drev tillader afspilning af HD film eller er nyttigt til backup til diske med en kapacitet på op til 100GB. Fotos eller andre media-filer kan let flyttes via det Bridge Media UHS-II-understøttede SD card slot med lynhurtige overførselshastigheder.

Markant design – også i mørke

Qosmio X70 kommer i precious dark silver finish med mat røde markeringer, som giver et indtryk af fart. Og er det blevet til en sen nattetime, er der bag tastaturet et rødt skær, så man ikke misser et tastetryk i kampens hede.

Toshiba Qosmio X70 og Toshiba Satellite P70 er tilgængelige i slutningen af måneden. Prisen starter på 9.990 kroner.


TAGS
medie-bærbar
Qosmio
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S