Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bærbare højttalere [STORTEST]: Fyr op for musikken i det fri
Bærbare højttalere [STORTEST]: Fyr op for musikken i det fri

Bærbare højttalere [STORTEST]: Fyr op for musikken i det fri

Share

Vil du sætte ild i danseskoene i det fri, nyde blide toner på terrassen eller tage musikken med dig på camping eller fes-tival, er en bærbar Bluetooth-højttaler vejen frem (men husk at tage hensyn). Vi tester modeller til enhver situation

De lange sommeraftener indbyder til hygge i det fri. Selvom fuglesang og bølgeskvulp er herligt, kan det helt rette stykke musik være det, der skal til for at få aftenen helt op at ringe, hvad enten du sidder på din egen terrasse, er ude i det fri på festival, i vildmarken eller på stranden eller du er taget i parken for at fyre op i en spontan sommerfest.

Bærbare højttalere med batteri og Bluetooth gør det nemt at tage den gode lyd med sig. De findes i alle størrelser og prisklasser. Her tester vi seks modeller, der spænder over et bredt felt – fra den store og dyre, til den lille og billige.

Se også:  B&O Beosound Emerge [TEST]: Fyldige toner, slankt design
Den rette balance

Det er selvsagt vigtigt, at du, inden du presser volumenknappen i bund, gør dig klart, om du forstyrrer andre med din musik. Nogle af højttalerne i testen er i stand til at spille med en lydstyrke, der svarer til at stå foran Orange scene på Roskilde. Det er en fryd, hvis man selv har valgt musikken, men et helvede, hvis man ikke har. Så tag hensyn.

De store partyhøjttalere i testen egner sig bedst til at tage med på festival eller til at spille et stort festtelt op. Til en spontan strandtur eller hyggemusik i haven er de for store at slæbe rundt på og spiller ærlig talt heller ikke specielt godt ved behersket volumen.

Så vælg højttaleren ud fra det behov, du har her og nu. Man kan få imponerende vellyd ud af selv de små modeller, og flere af dem har den fordel, at de er helt eller delvis vandtætte. Så kan du uden bekymring tage dem med til poolen, når du er på ferie og med i haven på en regnvåd dag.

Se også:  Sackit Moveit X [TEST]: Designlækker dansk model

Da spændvidde i størrelse, funktionalitet og pris er for stor, til at man kan sammenligne højttalerne direkte, har vi ikke nogen testvinder, men giver en anbefaling til dem, der leverer en god oplevelsen inden for deres kategori og en bedste køb-award til den model, som giver mest for pengene.

Læs testene her:

Soundboks Go [TEST]: Et frådende basmonster

Sony SRS-XG500 [TEST]: Helstøbt udendørshøjttaler

Audio Pro T3+ [TEST]: Simpel kvalitetshøjttaler

Sackit Moveit X [TEST]: Designlækker dansk model

JBL Flip 6 [TEST]: Til dine vilde friluftseventyr

Creative Muvo Play [TEST]: En håndfuld lyd til turen

B&O Beosound Explore [TEST]: Udholdende højttaler til al slags vejr

 


TAGS
bluetooth-højtaler
musik
trådløs højtaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S