Home » Bærbar computer » Bærbare der rammer prispunktet
Bærbare der rammer prispunktet

Bærbare der rammer prispunktet

Share

Hvilken bærbar vil du udpege, som har høj kvalitet og rammer det optimale punkt mellem pris, ydelse og funktioner? Den udfordring har vi givet syv af de største pc-producenter. Kvaliteten på de vidt forskellige maskiner er så høj, at de flytter grænserne for vores karaktergivning

Der er høj kvalitet i denne test af bærbare pc’er. Det er måske ikke så overraskende. For udgangspunktet for testen er nemlig en udfordring til syv af de største pc-producenter: Find en lille notebook med et godt prispunkt – det punkt hvor pris, ydelse og funktioner går op i en højere enhed.

Lidt mere overraskende er den generelt høje kvalitet. Udviklingen indenfor bærbare pc’er er slet ikke gået i stå, og der sættes stadig nye standarder for kvaliteten. Det betyder, at grundlaget for vores testkarakterer hele tiden flytter sig, og at der til stadighed skal mere til, for at et produkt kan opnå en topkarakter.

Se også:  Apple klar med bedre og billigere MacBook Pro

Udfordringen har også betydet, at de deltagende computere er ret forskellige. For eksempel har Sony sendt os en computer til pænt over de 10.000 kroner. Det er ikke ligefrem en prisbasker, men har du behov for en meget let notebook med høj ydelse, giver den faktisk mening.

I den anden ende finder vi en HP med en lidt svag AMD-processor. Men til allround brug giver denne computer fantastisk meget valuta for pengene. Midt i feltet er der en række mainstreammodeller til 6000-8000 kroner, men igen er de ret forskellige. Der er blevet plads til ret gennemsnitlige pc’er, men også lækre designmodeller og til en maskine, der leverer enorm ydelse.

Eget valg er ikke altid sagen

Brug testen her som et fingerpeg, og er der ikke en model, du matcher dine behov perfekt, så husk, at de fleste bærbare fås i kraftigere eller billigere varianter.

Se også:  Samsung Galaxy Book S: Lækker letvægter

Flere producenter tilbyder også, at man på deres eller partneres hjemmeside kan konfigurere sin egen pc inden for modellens rammer. Det er interessant, hvis man har styr på, hvad der skal til af processorer, ram og harddisk for at ens behov opfyldes bedst muligt.

Hvis ikke den viden ligger forrest i hjernelappen, er det heldigvis stadig muligt at finde færdigkonfigurerede computermodeller, hvor de forskellige specifikationer er afbalanceret i forhold til hinanden og i forhold til typiske brugerbehov.

Læs testene her:

Medion Akoya Ultrabook
Asus Zenbook Prime UX31A R4001x
HP Pavilion TouchSmart 11-e001eo
Samsung Ultra Touch NP540U3C
Sony svP1321X9EB
Lenovo IdeaPad Yoga 11s


TAGS
Bærbar computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S