Home » Bærbar computer » Bærbare computere [STORTEST]: Her får du mest bærbar for pengene
Bærbare computere [STORTEST]: Her får du mest bærbar for pengene

Bærbare computere [STORTEST]: Her får du mest bærbar for pengene

Share

Her tester vi seks bærbare, der kan det hele uden at koste kassen …

En bærbar computer er et uundværligt redskab for enhver studerende i dag. Du bruger den ikke bare til at skrive dine opgaver og tilgå undervisningsmaterialer, men også til at kommunikere med dine undervisere og medstuderende på videomøder og sociale medier – og måske endda også til lidt underholdning i læsepauserne i form af spil og film.

Enormt meget for pengene

Men hvilken maskine skal du vælge? God batterilevetid og lav vægt er to kriterier. Går du på en uddannelse, hvor design, foto og video spiller en rolle, er det vigtigt, at maskinen har kræfter nok til at trække tungt grafikarbejde. 

Det behøver dog ikke være en hundedyr maskine af den grund. Selv de billigere bærbare fås i letvægtsdesign og kommer ofte med ret stærke grafikmotorer, som det ses i denne test.

6 gode tips, før du køber bærbar til studiet

Med de nyeste chip-generationer er der sket et enormt løft i ydelsen, hvilket også kommer det billigere segment af bærbare til gode.

Se også:  Lækker teknik: Lenovo ThinkPad X1 Fold

Her kigger vi på 13-15”-laptops til priser på maksimalt 10.000 kroner. Vi har ærlig talt været forbløffede over så meget computer, du får for pengene i denne priskategori. Ikke blot i Windows-verdenen, men også hos Apple, som for nylig har introduceret en ny generation af MacBooks til særledes konkurrencedygtige priser.

Sådan bedømmer testholdet

AOD giver alle testede produkter en karakter på mellem 1 og 6 stjerner på en række udvalgte punkter. Ved beregningen af ”Samlet vurdering” tillægges karakteren for ”Ydelse” samme vægt som alle andre karakterer tilsammen. ”Testvinder” er testens bedste produkt samlet set. ”Bedste Køb” er det produkt, som giver bedst valuta pr. investeret krone. Nogle produkter får desuden anerkendelsen ”Anbefaler” for særlig høj kvalitet.


TAGS
Bærbar computer
Laptop
studie-pc
studiestart

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S