Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bærbare Bluetooth-højttalere [TEST]: Nyd sommeren med sød musik
Bærbare Bluetooth-højttalere [TEST]: Nyd sommeren med sød musik

Bærbare Bluetooth-højttalere [TEST]: Nyd sommeren med sød musik

Share

Der er eksempelvis en nem equalizer-funktion, og så er der mulighed for at skræddersy OneTouch-knappen, som sidder sammen med knapper til musik-styring på toppen af højttaleren. Du kan vælge, om knappen skal sætte musikken på pause, skifte til næste nummer, aktivere Siri eller andet.

Defunc er ret skrabet, når det gælder funktioner. Der er ingen app og ingen muligheder for at fintune lyd eller lignende. Men den har et særligt es i ærmet, og det er, at den leveres som et sæt af to højttalere.

Det betyder, at du kan lave et ægte stereo-setup med to separate højttalere. Det foregår utrolig nemt. Du skal blot tænde højttalerne en ad gangen, så sørger de selv for at koble sig sammen. Slut mobilen til den ene, så spreder den lyden videre til den anden.

Se også:  Soundboks [TEST]: Et monster af en bærbar Bluetooth-højttaler

B&O- og Sony-højttalerne kan det samme, men det kræver tilkøb af en ekstra højttaler og især i B&O’s tilfælde vil det være lidt af en udskrivning.

Dyb bas eller stereo?

Selvom du må nøjes med én højttaler, så leverer P6 den bedste lyd. Det skulle da også bare mangle, da den med længder er den dyreste i testen.

Højttaleren er fyldt med kvalitetskomponenter og har et imponerende output. Man hører tydeligt, at der er et helt andet kraftoverskud end i de to andre højttalere. Bassen er fyldig, men samtidig veldefineret, så der er rigelig plads til de fine detaljer i resten af frekvensspektret.

Den kan spille særdeles højt, men selv ikke, når den er på maksimum, er der nogen nævneværdig forvrængning.

Lyden i Sony-højttaleren er udmærket, men mere mudret og unuanceret. Musikken kommer ikke ud af pappet på samme måde som hos B&O. Du kan dog vælge at skrue ekstra op for bassen, så dansemusikken pumper deruda’ og holder festen i gang.

Så er der nok ikke nogen, der savner de manglende detaljer. Der er også en “Live”-indstilling, som gengiver effekten af festival og udendørskoncert. Lidt fjollet, men den giver nu en fin surround-agtig fornemmelse, og igen, det ér en fjollet højttaler, så det hænger fint sammen.

Enkeltvis har de to Defunc-højttalere ikke den power, Sony og Beoplay har. Til gengæld evner de i parret tilstand at levere et bredt lydbillede i stereo, som de andre ikke kan præsentere.

Se også:  B&O E8 gen 3.0 [TEST]: Flot lyd og bedre batteri

Stil dem med god afstand fra hinanden, og du kan tydeligt høre, hvordan lyden fordeles forskelligt i højttalerne, og panoreringer sker fra den ene til den anden højttaler – altså på betingelse af, at du lytter til musik hvor stereofeltet udnyttes.

Især mere luftig og letflydende musik lyder glimrende i højttalerne. Her bliver du behageligt indhyllet i lyden. Når der er tale om rytmisk baseret musik, bliver manglen på bund tydelig. Højttalerne rækker ikke så langt ned i det nedre register.

For sig selv, som enkeltstående højttalere, er de ikke så meget værd. Det er stereoeffekten, der gør dem til noget særligt. Dog kan en enkelt af dem være fin til håndfri telefonsamtaler.

TAGS
B&O
bluetooth-højtaler
Defunc
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S