Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bærbare Bluetooth-højttalere [TEST]: Nyd sommeren med sød musik
Bærbare Bluetooth-højttalere [TEST]: Nyd sommeren med sød musik

Bærbare Bluetooth-højttalere [TEST]: Nyd sommeren med sød musik

Share

Sommeren skal nydes i det fri, på stranden, på en festival, i parken eller i haven. Tag yndlingsmusikken med dig. Vi tester tre trådløse højttalere, der tåler udendørslivet

Hvis sommeren fortsætter som den i skrivende stund, så kommer vi til at tilbringe meget af den ude i det fri.
Det behøver dog ikke betyde, at du skal forsømme din yndlingsmusik. Den kan du nemt tage med dig, hvis du har en transportabel højttaler. Vi kigger nærmere på tre af de nyeste.

Batteri og Bluetooth

Højttalerne er ret forskellige når det gælder pris og funktioner. De har dog det grundlæggende tilfælles, at de kobles trådløst til din smartphone, tablet eller computer via Bluetooth, og at de har indbygget batteri, så du kan tage dem med dig ud i det fri. Hos Sony får du også NFC, så du kan tilkoble en kompatibel enhed blot ved at røre højttaleren med den.

Se også:  B&O satser stort på gaming: Indgår samarbejde med elite-holdet Astralis

Størrelse- og vægtmæssigt ligger de også nogenlunde i samme kategori, i hvert fald hvis man betragter de to Defunc-højttalere som én. Dog er der forskel i designet. Og der er også forskel på, hvad højttalerne er i stand til at modstå af ydre strabadser.

Defunc kan som udgangspunkt ikke tåle vand og støv, mens Beoplay P6 har en IP54-certificering, som betyder, at den kan modstå stænk af støv og vand. Sony-højttaleren er vandtæt og fuldt støvafvisende med en IP67-certificering.

Fjollede effekter

SRS-XB31 er da også skabt til poolparties, festivaler og lignende lejligheder, hvor en højttaler kan komme ud for lidt af hvert. Sony er gået “all-in” på party-funktioner.

Højttaleren har ikke bare indbygget lysshow, så den blinker i takt til musikken. Den har også lydeffekter. Slå på den, og der kommer trommelyde, percussion eller forskellige lydeffekter. Lydene skifter alt efter, hvor på højttaleren du slår. Både lys og lyd kan justeres med præindstillinger eller dine egne specialindstillinger, som du kan skræddersy via den tilhørende app.

Det er fjollet, men samtidig så gennemført, at vi må give Sony point for at tage party-konceptet til det yderste. Skulle din mobil gå død før højttaleren, er der også USB-udgang, så du kan oplade batteriet via højttalerens strøm. Højttaleren kan stå op eller ligge ned, og der er knapper til basisfunktioner på den lange side.

Se også:  B&O Beosound Balance [TEST]: Hundedyr streaminghøjttaler giver harmoni i stuen

B&O holder sig fra den slags pjat. I vanlig stil har den danske producent skabt en simpel, stilren højttaler i materialer af høj kvalitet. Den er udført i ét stykke aluminium med en læderstrop i øverste hjørne og gummi i bunden, så den står sikkert.
Ligesom med Sonys højttaler findes der en app til P6, hvor du kan foretage diverse indstillinger.

TAGS
B&O
bluetooth-højtaler
Defunc
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S