Home » Processor » Bærbare bliver tyndere og skal styres med stemmen
Bærbare bliver tyndere og skal styres med stemmen

Bærbare bliver tyndere og skal styres med stemmen

Share

Fjerde generation af Intels Core-processorer gør det muligt at skabe computere, som er hurtigere og tyndere, og som kan styres med dine bevægelser og med stemmen

Det årlige Intel Developer Forum er skudt i gang, og på førstedagen beskrev David Perlmutter, hvad firmaets kommende processorer vil betyde for fremtidens ultrabooks, bærbare og tablets.

Perlmutter fortalte, hvordan det er lykkedes Intel at reducere strømforbruget på den nye Intel Core kraftigt i forhold til de tidligere processorer, mens produktet fortsat er i stand til at levere en fantastisk præstations- og reaktionsevne.

Desuden afslørede han, at Intel vil tilføje en ny serie af endnu mindre strømkrævende processorer, som baseres på samme mikroarkitektur.

Læs også: Styr den bærbare med dine bevægelser.

De nye produkter vidner om Intels fokus på at nedbringe strømforbruget og dermed forlænge batterilevetiden. Dette bliver gjort på en måde, der sikrer, at produkterne fortsat vil blive stærkere, hvad angår både præstation, grafik og medieydeevne, og udviklingen vil især være til fordel for nye mobile design.

Se også:  Nu kan Google Assistent gøre meget mere med simple kommandoer

»Den fjerde generation af Intel Core-processorer og vores nye serie af svagstrømsprocessorer vil sætte standarden i en æra for innovation inden for mobil databehandling,« sagde Perlmutter og fortsatte: »Vores fokus på at levere produkter, som kræver endnu mindre strøm, men som samtidig yder fantastiske præstationer, vil sikre en banebrydende udvikling. På grund af Intels fokus på strømbesparelse vil brugerne få adgang til elegante, innovative og konvertible design og radikale, banebrydende oplevelser med mobile enheder.«

Læs også: Sådan styrer vi computeren i fremtiden.

De nye Intel Core-processorer, som går under navnet Haswell, lanceres næste år, og sammen med dem ønsker Intel også, at der skal ske en udvikling i måden, vi interagerer med vores computere på. Den skal være naturlig og intuitiv, og derfor åbner Intel op for, at udviklere kan skabe software, der gør brug af krop og stemme for at kontrollere maskinerne.

Se også:  Mangeårig VMware-chef bliver ny chef hos truet Intel

Med udgivelsen det første Intel Perceptual Computing Software Development Kit (SDK), som kommer i slutningen af 2012, vil hardware- og softwareudviklere kunne udnytte gestik, ansigtsgenkendelse og stemmestyring i programmer til såvel eksisterende som kommende computere med Intel Core-processor.

Læs også: Asus giver dig bevægelsesstyring på pc’en.


TAGS
bevægelsescontroller
Core
Haswell
intel
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S