Home » AOD Pro » Professionel bærbar viser 3D – nu uden brug af briller
Professionel bærbar viser 3D – nu uden brug af briller

Professionel bærbar viser 3D – nu uden brug af briller

Share

Denne nye bærbare pc fra Acer viser tredimensionalt indhold, uden du har behov for et sæt 3D-briller på næsen. ConceptD 7 er beregnet til grafikere, designere og animatorer

Efter annoncering tidligere i år er Acer klar til at lancere sin 3D-pc ved navn ConceptD 7 SpatialLabs. Den bærbare maskine henvender sig til alle, som arbejder professionelt med 3D-indhold. Du behøver dog intet ekstra udstyr såsom 3D-briller, for den visuelle effekt leveres nemlig af Acers egen maskine.

Tricket ligger i et specialkamera med to sensorer, der sporer dine øjne og dit hoved. Dertil kommer en optisk linse i skærmen, som bryder billedet op i to lettere forskudte afbildninger, som øjnene vil opfatte som 3D.

Acer ConceptD er tiltænkt designere og udviklere, som ønsker at udvide deres store arbejdsskærm med en mindre, hvorpå indholdet kan ses i 3D og i realtid. Overførsel sker via HDMI 2.1, USB-C 3.2 og DisplayPort 1.4. og med understøttelse af det hurtige Wi-Fi 6.

Se også:  Lækker teknik: Lenovo ThinkPad X1 Fold
Godt med ram og lager

3D-kræver godt med stærke muskler, og kræfterne leveres af nyeste 11.generation Intel Core i7-processor og (op til) det dedikerede Nvidia RTX 3080-grafikkort. Hukommelsen er i spilligaen med 64 GB DDR4-ram og op til 2 TB NVMe PCIe ssd-lagerplads.

Skærmen på Acer ConceptD 7 er en UHD 4K med valideret Pantone, som dækker 100 procent af Adobe RGB-farveskala. Du får altså en professionel skærm med virkelighedstro farver.

Udvidet softwarepakke

Displayet, som jo egentlig er et opjusteret 2D-skærmbillede, gør det muligt at se 3D-objekter udformet i for eksempel CAD. Andre projektet kan være 3D-print, tekniske tegninger eller animation.

Med Acer ConceptD følger en større software-pakke, SpatialLabs Model Viewer. Du kan ændre lys, tekstur og HDRI-baggrund for at skabe den optimale præsentation af din model. Acer garanterer, at softwaren understøtter de mest benyttede 3D-filformater, herunder OBJ, FBX, STEP og STL.

Se også:  Stor forårslancering fra HP – populære laptop-serier opdateres

Tilføjelser til SpatialLabs Model Viewer gør det muligt at hente indhold ind, for eksempel fra en større arbejds-pc, gennem otte forskellige 3D-software suiter, herunder Autodesk Fusion 360, Rhonoceros og ZBrush.

Lanceringen af ConceptD 7 SpatialLabs bliver formentlig omkring jul eller begyndelsen af 2022. Prisen kommer til at ligge i nærheden af 3599 euro – eller cirka 26.780 danske kroner.


TAGS
3D
Bærbar
grafik
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S