Home » Bærbar computer » Bærbar monster-maskine fra HP
Bærbar monster-maskine fra HP

Bærbar monster-maskine fra HP

Share

Omen X er den kraftigste bærbare fra HP til dato. Med termisk køling, der understøtter overclocking af CPU’en, udvidede hukommelsesmuligheder og en GPU overclocket direkte fra fabrikken, er maskinen bygget til gamingentusiaster og e-sportsudøvere, som går efter maksimal ydelse i et lækkert design              

I dag forlanger seriøse gamere konfigurerbar ydeevne på samme niveau som en stationær PC for at have adgang til markedets bedste frame rates og hurtigste reaktionsevne til at kunne besejre konkurrenterne. Samtidig efterspørger de også udstyr, der ikke går på kompromis med ydelsen til fordel for mobilitet, da gaming ofte foregår til turneringer og LAN-arrangementer. Efter at have studeret nogle af verdens bedste gamere i konkurrence mod hinanden, har HP skabt en computer, som imødekommer deres behov med avancerede komponenter, termisk køling, hurtig og responsiv skærm, et brugerdefineret, mekanisk tastatur og softwareredskaber, der gør gamere i stand til at presse hardwaren i OMEN X bærbar til det yderste.

Se også:  HP Envy X360 13 [TEST]: Her kommer du ikke til at mangle noget
Bygget til gamere 

HP har fyldt den bærbare Omen X med markedets førende teknologi og et væld af brugerdefinerbare muligheder.

Omen Command Center Software giver brugeren mulighed for selv at tune og presse hardwaren til det yderste, sammen med evnen til at håndtere overclocking af cpu’en. Netværkstrafikken kan optimeres med netværksbooster, som reducerer forsinkelsen under onlinespil og belysningen kan tilpasse til optimal betjening af tastaturet.

Computeren er forsynet med 7. generation Intel ulåst Intel Core i7 cpu med mulighed for XMP-hukommelse til overclocking af hukommelsen, testet til profiler op til DDR4-2800, og fabriksoverclockede gpu’erer op til Nvidia GeForce GTX 1080 – perfekt til hektiske spil i 4K

Se også:  Lette bærbare [TEST]: 6 seje ultrabooks

Mulighed for RAID0 SSD til ekstra hurtig opstart og indlæsning samt PCIe SSD+HDD lagringsmuligheder for hurtig responstid og ekstra stor lagringskapacitet.

TAGS
gaming bærbar
HP
HP Omen X

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S