Home » AOD Pro » Backup-komet på vej med nye funktioner til Office 365
Backup-komet på vej med nye funktioner til Office 365

Backup-komet på vej med nye funktioner til Office 365

Share

En af de hurtigst voksende leverandører inden for professionel backup er Veeam, som nu varmer op til en række opgraderinger, blandt andet til Office 365-data

Backup er vigtigere end nogen sinde. Verden har det seneste par år set en række voldsomme ransomware-angreb, hvor virksomheder har mistet adgang til deres data. Derfor er et af de mest dynamiske markeder lige nu professionel backup. Veeam er blandt de selskaber, som vokser stærkest i segmentet på globalt plan. Blandt andet har Veeam styrket sin position i Office 365-miljøer, og nye funktioner er på vej i løbet af 2021, oplyser selskabet.

I slutningen af sidste år blev Veeam backup for Microsoft Office 365 v5 lanceret. Ifølge selskabet er det den mest udbredte backup-løsning på verdensplan – og det hurtigst voksende af Veeams produkter med en vækst på 222 procent i de seneste to år.

Se også:  Microsoft 365-pakken bliver markant dyrere næste år
Ny selvbetjeningsportal

I løbet af andet halvår i år lancerer backup-specialisten v6-versionen af Veeam back-up til Office 365 med en ny self service-portal og med integration til Azure Archive og AWS S3 Glacier. Desuden vil der komme en ny Office 365 Backup Copy to Azure Archive og AWS Amazon S3 Glacier, oplyses det.

Veeam udvikler også til andre platforme. Og blandt nyhederne i det kommende halvår bliver Veeam Repository Integration til Kasten K10 for Kubernetes samt Veeam Platform cloud-native backup og gendannelse.

“Vi innoverer løbende, og vi ved, at kunderne ønsker at beskytte deres data på tværs af flere miljøer, og med Veeams single-platform hjælper vi vores fællesskab med at sikre, at hvert stykke data, hver arbejdsbyrde, er sikker og sikret uanset, hvor de bor,” udtaler Danny Allan, CTO & SVP for produktstrategien hos Veeam, i forbindelse med den årlige Veeam ON-konference, som netop er blevet afviklet.


TAGS
backup
Microsoft 365
Office 365

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S