Home » Hovedtelefoner og højttalere » BackBeat FIT 3200 [TEST]: 24 timers trådløs musik til træning
BackBeat FIT 3200 [TEST]: 24 timers trådløs musik til træning

BackBeat FIT 3200 [TEST]: 24 timers trådløs musik til træning

Share

True wireless in-ears gør det ubesværet at få musik til træningen, og BackBeat FIT 3200 er både lette, vandtætte og har mere batterilevetid end nogensinde

Uanset om du er kongen i træningscentret og bruger timevis på maskinerne, gør skovstierne usikre med din mountainbike eller, som os, trækker vores mindre trænede krop igennem byens park med de andre motionsløbere, så er der med stor garanti musik i dine ører.

Musik er utrolig motiverende, men samtidig kan et dårligt headset med klaskende ledninger være generende.

Lettere og med mere batteri

I kølvandet på den voksende efterspørgsel på true wireless headset (in-ear-hovedtelefoner helt uden ledning) lancerede Plantronics sidste år deres første true wireless-headset dedikeret til netop træning: Plantronics BackBeat 3100, og i år har det fået to efterfølgere: BackBeat FIT 3200 og FIT 3150 (se boksen nedenfor).

Designet følger sidste års model med en ørekrog (der desværre ikke kan skiftes i størrelse – den var lidt for stor til vores ører), og dette års model har øredutter i tre forskellige størrelser, så du bedre kan tilpasse dem din øregang og dermed få det bedste ud af lyden. Det er nemt at få de små hovedtelefoner ind i øret, og selv efter træning i flere timer generer de os ikke. Vægten er da også helt nede på 13 gram fra 22 gram i sidste års model pr. hovedtelefon.

Se også:  Sony Linkbuds S [TEST]: Verdens letteste øretelefoner

Det er naturligvis ikke den eneste ændring, for også batterilevetiden er forbedret. Du får op til 8 timer (imod 5 timer sidste år) samt 16 ekstra timer via opladning i det medfølgende oplade-etui (imod 10 timer i sidste års version). Dermed kan du få 24 timers batteritid, før du må have fat i et USB-kabel.

Der er også hurtig-opladningsfunktion, der giver dig op til 1,5 timers lyttetid ved 15 minuttes opladning. Etuiet har en knap, der ved tryk hurtigt viser, hvor meget strøm der er tilbage i etuiet. En lille pudsig ting ved etuiet er dog, at den højre øretelefon skal lægges i venstre side og den venstre hovedtelefon i højre side af etuiet – det forvirrede os i lang tid.

Godt alternativ:nPlantronics BackBeat 3150

Hvis du fortrinsvis træner udendørs, er det værd at overveje BackBeat FIT 3150. Dette sæt har samme drivere, IP-rating og samme pris som FIT 3200. Men 3150 har Always Aware-ørepropper, som med en mere åben konstruktion lukker flere lyde ind, så du opnår en mere sikker træning.

Skræddersyede funktioner

FIT 3200 er hurtigt koblet til mobilen, og forbindelsen er stabil uanset, om telefonen ligger i en lomme, i en taske eller en hånd. Med Plantronics’ BackBeat-app kan du tilpasse lyden i form af tre EQ-presets; her kan du også aktivere “find mit headset” og andre funktioner.

Se også:  Bang & Olufsen Beoplay EX [TEST]: Flot lyd – men ret dyre

Lyden er usædvanlig klar og velafbalanceret, og de støjisolerende ørepropper lukker udefrakommende lyde godt af. Hvis du ind imellem træner udendørs og gerne vil kunne høre mere af dine omgivelser såsom biler, andre løbere eller cyklister, så har FIT 3200 en særlig Awareness-funktion, du kan aktivere via appen.

Denne gør det muligt at høre mere af omgivelserne, og det gør, at man under løbeture bedre kan orientere sig i omgivelserne. Som udgangspunkt skal du blot trykke én gang på højre øreprop for eksempelvis at skifte nummer, trykke en gang på venstre for at skrue op, holde nede på højre øreprop for at aktivere din digitale assistent på din smartphone m.m. Disse genveje kan du justere via funktionen “My Tap” i appen. Dermed kan du lave en genvej til Awareness-funktionen, hvis du hurtigt vil skifte mellem at lukke alle lyde ude eller kunne høre lidt af dine omgivelser.

Som sidste års model er BackBeat FIT 3200 IP57-certificeret, og det betyder, at headsettet ganske praktisk kan tåle sved og regn. Plantronics BackBeat FIT 3200 holder samme lanceringspris som sidste års model, men tilbyder forbedrede funktioner, langt bedre batterilevetid, et lettere design og flot lyd. Et oplagt valg til trådløs træning.


BackBeat FIT 3200
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Plantronics BackBeat FIT 3200 er et solidt bud på true wireless træningsheadsets, der sidder godt i øret og giver formidabel batterilevetid, funktioner samt lyd i den høje ende. Tilmed til en god pris.

Teknisk set:

Plantronics BackBeat FIT 3200
Pris: 1195 kr.
Tæthedsklasse: IP57
Batteritid: 8 timer (+ 16 timer ekstra i opladeetui)
Tilslutning: Bluetooth 5.0 (opladning af etui via mini-USB)
Vægt: 13 g (pr. øreprop), 89 g (oplade-etui)

TAGS
backbeat
bluetooth-hovedtelefon
in-ear-høretelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S