Home » Hardware » Back to School – her er det bedste grej til studiestart
Back to School – her er det bedste grej til studiestart

Back to School – her er det bedste grej til studiestart

Share

Efteråret varsler studiestart, og når hjernen igen skal samle ny viden, kan det rette udstyr være en stor hjælp

Uanset hvilken studieretning, du har valgt, så er en computer essentielt for at kunne skrive opgaver, lave rapporter og indsamle viden. I denne artikel har vi samlet de bedste bærbare computere, som Datatid TechLife og søstermagasinet Alt om DATA har testet i 2018. Du kan overveje, hvad der er den perfekte studiecomputer for dig alt efter, om du bare har brug for en let og hurtig laptop, om du blot skal have en 2-i-1-pc til noter, internetsurf og word eller om den skal have seriøse gamingkræfter.

Det er naturligvis ikke kun en bærbar computer, der kan få dig lettere igennem studietiden. Et sæt hovedtelefoner f.eks. med noise cancelling, der kan lukke alt generende støj ude, kan hjælpe dig med fordybelse, og når kroppen skal have næring kan du snuppe et par hovedtelefoner til træning.

Se også:  7 praktiske tips der gør dig endnu bedre på studiet

Internetadgang er uundværlig for studerende til både privatlivet og arbejdet, og med den rette router kan du sikre, at du ikke mister internetforbindelsen eller får en dårligere forbindelse af, at dine studiekammerater gamer online eller streamer film samtidig med, at du laver opgaver.
Derudover er det værd at overveje et godt sikkerhedsprogram til din pc for at hindre, at din pc bliver hacket eller offer for ransomware – og det fås endda gratis! En ekstra sikkerhed kan også være at tage backup på en ekstern harddisk eller gemme dine vigtige rapporter på en harddisk eller NAS, hvor du kan lave din helt egen private sky.

Se også:  Stor guide – Studieklar 2022: 65 gode produkter til dit studie

Når du sidder derhjemme og arbejder, kan det være en fordel at tilslutte en ekstern skærm til din laptop for at opnå et bedre overblik, og du skal naturligvis også selv kunne printe eller endda kopiere eller scanne.

Med en tablet kan du også surfe på farten, og en god smartphone er også uundværlig nu om dage – og ikke mindst en powerbank, hvis du ofte sidder og studerer langt væk fra en stikkontakt, i toget eller andre steder. En måde at peppe sine studieopgaver op på er at inddrage videoelementer og flotte fotos.

Uanset hvad du mangler til din studietid, så kan du i denne guide få et godt tip til at udvælge de bedste produkter til studiestarten på markedet lige nu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14Næste

TAGS
back to school
skolestart
studie
studie-pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S