• Home »
  • Router »
  • AVM FRITZ!Box 7590 [TEST]: Lynhurtig router dækker hele hjemmet
AVM FRITZ!Box 7590 [TEST]: Lynhurtig router dækker hele hjemmet

AVM FRITZ!Box 7590 [TEST]: Lynhurtig router dækker hele hjemmet

Share

Tyske AVM sender FRITZ!Box 7590 ud i butikkerne her i den nærmeste fremtid. Der er tale om deres nye topmodel i serien af ADSL-routere, der understøtter 4×4 MU-MIMO og supervectoring, så du kan udnytte download-hastigheder på op til 300 Mbit/s

Routerdelen understøtter hastigheder på op til 1733 Mbit/s på 5 GHz frekvensbåndet og op til 800 MHz på 2,4 GHz frekvensbåndet. Alle teknologiske facts til trods er det første, man lægger mærke til, at FRITZ!Box 7590 har fået et nyt design, og det er ganske klædeligt. Som vanligt med produkter som denne er det vigtigt at gøre opmærksom på, at det ikke blot er en bredbåndsrouter, den gemmer også på et integreret ADSL-modem. Det betyder understøttelse af fastnettelefoner, og køber du en DECT-telefon til hjemmebrug, så understøtter FRITZ!Box 7590 også op til 6 af slagsen.

Se også:  Linksys WRT32X [TEST]: The black king of ping, gaming uden hindringer

Alt i alt har routeren en 1 Gbit/s WAN-port, fire 1 GBit/s LAN-porte, 2 analoge telefoner, ISDN-telefon, IP-telefoni understøttes også, og der er desuden to USB 3.0-porte. FRITZ!Box 7590 skal sammenlignes med de ADSL-router/modem-løsninger, som internetudbyderne leverer, både hvad pris og udstyr angår. Man kan også anvende den som enkeltstående bredbåndsrouter tilsluttet et eksternt modem. Designet med de interne antenner gør routeren let at placere, men det kan i nogle tilfælde betyde, at man i fleretagers hjem oplever dårligere modtagelse end med justerbare antenner.

Del denne