Home » Stationær computer » ADesk Gamer
ADesk Gamer

ADesk Gamer

Share

ADesk Gamer er en traditionel stationær gaming-computer af reneste karat

Det anvendte In-Win BUC666 gamer-kabinet udstråler på fornøjeligste vis maskulinitet på en måde, som ingen andre af de andre deltagende computere gør det her i testen. Der er blåt lys ved frontblæserens indtag, og logoet lyser rødt op.

Udover dette gør kabinettet det blandt andet let at installere ekstra drev eller flere grafikkort, hvis det skulle blive aktuelt. Der er masser af drevpladser, og drevene er lige ud af landevejen at installere.

Noget andet er, at siderne med et snuptag kan fjernes helt uden brug af værktøj, herligt. Frontlågerne, der dækker for de eksterne drevpladser, er også let at fjerne.

Det er i hele taget en computer for dem, der kan lide at rode med deres computer og installere nyt hardware med mellemrum. Nu behøves den dag ikke at komme med det samme, for der er tale om en virkelig effen gaming-computer, der har en virkelig god ydelse, og samtidig er den fyldt med features som blandt andet multikortlæseren.

[pt id=’2029226′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Stor magtfuld og typisk udseende gaming- computer der samtidig er let at gå til og installere nyt hardware i.”‘]

Stor, magtfuld og typisk udseende gaming- computer, der samtidig er let at gå til og installere nyt hardware i.

Computeren er kendetegnet ved at have god plads til kabinetblæsere, den kom da også monteret med flere kabinetblæsere. Selvfølgelig kan computeren høres, og støjniveauet stiger, når den presses. Men der er tale om en af testens mest stille computere. De installerede kabinetblæsere gør et godt job med at køle computeren ned uden, at den larmer ret meget.

Se også:  Her er en ny gaming-hovedtelefon – den er helt anderledes

Ydelsen er også mere end blot i orden, som den anden deltager anvendes en Intel Core i5-4670 quad core-processor. Den er ikke helt så stærk som Core i7-4770 processoren, der sidder i tre af deltagerne. Men som sagt har øvelsen været at opnå den bedst mulige ydelse i spil.

Computeren klarer sig rigtigt godt i 3DMark Fire Strike, hvor den overgår deltagerne med de kraftigere processorer selv om de anvender samme grundlæggende grafikkort nemlig det stærke GeForce GTX770 grafikkort.

Også i Bioshock Infinity benchmarken og i Heaven med mere opnår den bedre gennemsnitlige frames per second end alle undtagen Monster Edge.
Computeren har 16 GB ram og testens næststørste ssd på 240 GB fra Kingston som systemdrev, oven i det har den i modsætning til førnævnte Monster også en 2 TB harddisk til lagring af data. Her får man det bedste fra to verdener.

Se også:  Lenovo klar med heftig smartphone til den seriøse gamer

ADesk Gamer er en rigtig stærk computer, der har alt man skal bruge ud af posen, den er hurtig og flydende i brug, og så kan den udvides efter alle kunstens regler, hvis man ønsker det.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs indledningen her:

[/themepacific_accordion_section] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs de andre test her:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


AVD ADesk Gamer
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Stor og stærk gaming-computer der ikke lægger skjul på sin herkomst. Man får meget god ydelse overalt, også i spil. Der er tilmed godt med features, og et kabinet det er let at arbejde i. hvis det er ønsket, en rigtig allrounder.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
ADesk
Gaming
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S