Home » Netværk » Avanceret router
Avanceret router

Avanceret router

Share

Buffalo er mest kendt for deres lagringsløsninger, men de
har også routere. Alt om DATA har testet deres helt nye n-router, og den er
slet ikke så tosset endda

Den er fiks og smart designet. Men indrømmet – de to antenner der slås ud i toppen, virker meget ”plastik-agtige”, og er næppe noget der vil holde alt for godt – eller længe, medmindre routeren bliver puttet godt væk i et skab.

Buffalo har gjort meget for at gøre installationen af routeren let. Den medfølgende cd skal køres som det første, og den guider en gennem hele den fysiske installationsproces og klarer helt automatisk den efterfølgende indstilling af routeren. Det skal Buffalo have ros for. Det eneste sted, der kommer lidt hakker i den ellers så brugervenlig lak, er, når installationen er færdig – her kan det være lidt svært at se, om det er nødvendigt at bruge nogle af de øvrige menupunkter i softwaren. Vi kan her afsløre, det skal man ikke, og medmindre man har købt en trådløs adapter fra Buffalo, så vil vi faktisk også fraråde det.

Se også:  Nye rackmonterede NAS’er kan bruges som komplet backup-løsning

Avanceret brugergrænseflade

I stedet gik vi direkte til den web-baserede brugergrænseflade og kiggede routeren efter i sømmene. Udover at den er på engelsk, hvilket nok vil kunne fraholde en del fra at kaste sig over indstillingerne, så er den faktisk let at indstille og logisk opbygget.

Der er et par ”Easy setup”-menuer, hvor ting som det trådløse netværk samt sikkerheden på samme sættes op. Samme sted kan man sætte port forwarding op, hvis det er nødvendigt i forbindelse med spil, og også den del er let at håndtere.

WZR-HP-G300N understøtter såvel Buffalo’s eget AOSS samt WPS, som begge er metoder til at forbinde trådløse enheder med hinanden, blot ved et klik på en knap, let og smertefrit, og vi kan godt lide det.

Der er et utal af indstillinger i denne router, ikke nogen man behøver rode ved, men muligheden er der, og det gør denne router utrolig fleksibel, og en som kan bruges af såvel novicen som den mere netværkskyndige.

Se også:  Intelligent NAS til hjemmekontoret kan automatisk organisere fotos

Således er det muligt at sætte DHCP lease op, du kan angive indstillinger til en VPN-server, du har kontrol over, hvordan du håndterer IPv6 og mulighederne er virkelig mange.

Et spændende menu punkt er ”Movie Engine”, hvor du kan sætte op, hvordan video- og audio-pakker prioriteres på dit netværk. Det giver dig rigtig gode muligheder for at sikre den bedste transmission af film, når du vælger at se noget, du har gemt på din NAS.

Der er mange flere indstillingsmuligheder på denne router, og det sammen med, at den faktisk yder rigtig godt, gør, at vi her på Alt om DATA må give den vores varmeste anbefalinger – det er en virkelig god router.


WZR-HP-G300NH
  • Rækkevidde
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
5

Alt om DATA siger

En router, der er perfekt til både den kyndige som mindre kyndige netværksbruger. God pris, rigtig god ydelse og et hav af muligheder.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Buffalo
nas
Route
WPS

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S