Home » Kamera » Avanceret systemkamera i kompakt format
Avanceret systemkamera i kompakt format

Avanceret systemkamera i kompakt format

Share

Pentax Q er et digitalt systemkamera med udskifteligt objektiv, som har stærke billedspecifikationer og rummer funktioner, man normalt forbinder med dslr-kameraer

Ønsker du et kamera, der er kompakt men samtidig giver flotte billeder og mulighed for at skifte objektiv, kunne det være du skulle tage et kig på Pentax Q, som er på vej på markedet.

Opløsningen er 12,4 megapixel og kameraet giver videooptagelse i fuld hd med 30 billeder i sekundet samt H.264-komprimering og hdmi-udgang til at sende filmene videre til andre apparater.

Blandt de mange funktioner findes også et avanceret eksponeringssystem med manuelle funktioner som blænderprioriteret AE og Custom Image for optimal efter­behandling.

Pentax Q har desuden indbygget billedstabilisering i kamerahuset i form af Shake Reduction samt Dust Removal II, som fjerner støv. Alt dette i betyder ifølge Pentax, at selv nybegyndere kan tage skarpe billeder i høj kvalitet.

Smart Effect er en serie med ni forskellige efterbehandlingseffekter, som er let skifte imellem via en ”quick dial-knap” på kameraets forside. De anvendte effekter kan ses på forhånd på lcd-skærmen.

Pentax Q med 8,5 mm objektiv lanceres til en vejledende pris på 5.799 kroner mens Pentax Q med 8,5 mm og 5-15 mm objektiv kommer til at koste 7.399 kroner. Begge kommer på markedet i september.

Kamerahuset kommer i sort og hvid. Samtidig lanceres fem forskellige objektiver. Blandt tilbehøret findes en ekstern søger, som giver en hurtigere billedvisning og nemmere brug i stærkt solskin.


TAGS
Pentax
systemkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S