Home » Sikkerhed » Simpel sikkerhedssoftware med avancerede funktioner
Simpel sikkerhedssoftware med avancerede funktioner

Simpel sikkerhedssoftware med avancerede funktioner

Share

Simpel brugerflade, forbedret identificering af mistænksom adfærd samt bedre identificering af trusler inklusiv backups og tune-ups, der kører diskret i baggrunden med minimal indvirkning på systemressourcer. Det er nogle af nyhederne i Bullguards nye Internet Security-software

Bullguard Internet Security er designet til at give god beskyttelse, mens den kører usynligt i baggrunden.

Vigtige forbedringer inkluderer en bedre identifikation af mistænksom adfærd, hvilket kan forhindre zero-day malware trusler. Nye værktøjer inkluderer et smart-filter til sikker browsing, en avanceret firewall, beskyttelse mod Advanced Persistent Threats (APT’er) samt målrettede angreb.

En helt ny brugergrænseflade betyder, at vigtige værktøjer er tilgængelige via et enkelt klik. Yderligere og mere avanceret kontrol er også nemt tilgængeligt.

Bullguard Internet Security er designet til at blive brugt af alle – helt fra den tekniske nybegynder til dem, der gerne vil have fuld kontrol over den mindste detalje i systemsikkerheden. Man kan vælge mellem at se basale og avancerede indstillinger, og det betyder, at unødvendige og overflødige funktioner bliver gemt væk.

Se også:  ESET Internet Security 2021 [TEST]: Total sikring - nu også af browseren

Bullguard Internet Security beholder sin brede vifte af værktøjer, som dækker mere end bare sikkerhed. Et 5GB backup-modul er blevet gendesignet fra bunden af, så brugere nemt kan lave backup af deres filer og mapper, som hyppigt synkroniseres med Bullguards servere.

Før installationen begynder scanner softwaren systemet for potentielle trusler og eliminerer al malware for at sikre, at systemet er rent. Installationsprocessen er strømlinet til næsten ikke at kræve input fra brugeren. Når softwaren er installeret, scannes systemet hyppigt og der udføres automatisk vedligehold såsom identifikation af trusler, backup og tune-up. Alt sammen sker i baggrunden uden at afbryde brugeren eller at bruge dyrebare systemressourcer.

Se også:  Førende sikkerhedsfirma får stjålet farlig hacker-software

Ved siden af forbedringerne finder man alle de sædvanlige værktøjer, som Bullguard Internet Security-brugere forventer. Det inkluderer et effektivt spamfilter, avancerede parental controls, game mode og gratis support 24/7 med hjælp til softwarens funktioner samt rådgivning om trusler og generelle sikkerhedsproblemer.

Bullguard Internet Security er tilgængelig for kr. 549,95 kroner for op til tre brugere med gratis opgraderinger til nye versioner.


TAGS
bullguard
sikkerhedssoftware

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S