Home » Wearable » Avanceret hybrid-ur fås nu i klassisk dykkerdesign
Avanceret hybrid-ur fås nu i klassisk dykkerdesign

Avanceret hybrid-ur fås nu i klassisk dykkerdesign

Share

Withings’ mest avancerede sundhedswearable fås nu i design inspireret af stilen fra dykkerure med roterende urkrans, selvlysende indeksmarkeringer og vandtæt til 10 ATM

ScanWatch Horizon er nyeste skud på stammen i Withings serie af hybrid smartwatches. Det er det første hybrid-smartwatch, der designmæssigt har hentet sin inspiration fra luksusdykkerure og leverer state-of-the-art sundhedsteknologi, der kan overvåge puls, EKG, vejrtrækning, iltniveau i blodet, søvn og fysisk aktivitet.

ScanWatch Horizon minder om Withings Activité – den enhed, der startede bølgen med sundhedswerables i 2014 og blev lanceret forud for det første Apple Watch. Dengang, som nu, har Withings valgt et design fra den analoge verden, men tilføjet funktioner, der forventes af et high-end dykkerur. Disse omfatter en roterende krans i rustfrit stål med lasergraverede markeringer, der afspejler standardkoderne for dykkerpraksis og selvlysende Luminova visere, indikatorer og indeks, der gør det muligt at aflæse uret under svagt lys.

Withings ScanWatch [TEST]: Stilrent ur holder øje med dit helbred

Safirglasset med anti-refleksbelægning og urkasse i 316L rustfritstål understreger urets præg af luksus. Smart-uret leveres med armbånd i rustfrit stål i det klassiske dykkerur-look og et mere elastisk gummiarmbånd til sportsbrug. Derudover kan det prale af en 30-dages batterilevetid og en vandmodstand på op til 10 ATM, hvilket gør det til det perfekte tilbehør til svømning, snorkling og andre vandsport, som desuden kan overvåges ved hjælp af dens sportstekniske funktioner og den tilsluttede Health Mate-app.

Se også:  Spar penge på Apple Watch - se de bedste Black Friday-tilbud på smarture

Ligesom de originale og Rose Gold ScanWatch-modeller blev ScanWatch Horizon udviklet sammen med speciallæger og valideret i tre kliniske tests. Uret tilbyder omfattende og avancerede sundheds- og fitnessfunktioner.

Dybdegående overvågning af hjerte-kar-sygdomme

Artrieflimmer den hyppigste form for uregelmæssig hjerterytme, der ofte er underdiagnosticeret, da tilstanden kan være symptomløs, og opdages kun hvis det opstår under sjældne lægebesøg. ScanWatch kan registrere, om en bruger har artrieflimmer takket være dens evne til at tage et EKG efter behov. ScanWatch giver også brugerne mulighed for at identificere, om deres hjerterytme er langsom, høj eller viser tegn på artrieflimmer gennem en proaktiv hjertescanningsfunktion. Enheden kan overvåge pulsen gennem sin integrerede PPG-sensor og advare brugeren om en potentiel hjertehændelse, selvom de ikke føler hjertebanken, hvorefter ScanWatch beder brugeren om at optage et 30 sekunders EKG via urdisplayet.

Påvisning af vejrtrækningsforstyrrelser

En milliard mennesker skønnes at lide af mild til svær søvnapnø. Men 8 ud af 10 mennesker ved ikke, at de har det. ScanWatch kan registrere tilstedeværelsen af vejrtrækningsforstyrrelser om natten (et tegn på søvnapnø) med en algoritme, der analyserer iltniveauet i blodet, puls, bevægelse og vejrtrækningsfrekvens, indsamlet gennem ScanWatchs accelerometer og optiske sensorer.

Se også:  Apple Watch Series 7 [TEST]: Mere Apple på armen

Derudover leverer ScanWatch sofistikeret søvnovervågning og analyse af søvnmønstre, herunder søvnens længde, dybde og kvalitet, og kan vække brugerne med en blid vibration på det bedste tidspunkt i deres søvncyklus.

Aktivitets- og træningssporing

ScanWatch er en sofistikeret aktivitetsmonitor, der er i stand til at spore skridt, kalorieforbrænding, højde, træningsruter (via GPS, der er tilsluttet i appen), og kan automatisk genkende mere end 30 daglige aktiviteter såsom gang, løb, svømning og cykling. Derudover tilbyder det vurderinger af fitness niveau gennem vurdering af VO2 Max, som måler hjerte og musklers evne til at omdanne ilt til energi under motion.

Som alle andre Withings-enheder opretter ScanWatch forbindelse til den gratis Health Mate-app, der giver data, indsigt i og mulighed for at planlægge aktivitet, sætte mål og administrere resultater. Derudover kan Health Mate parres med mere end 100 tredjepartsapps, herunder Apple Health, Google Fit, Strava og MyFitnessPal.

ScanWatch Horizon vil være tilgængelig i Danmark fra 29. september. Uret kan bestilles online fra Withings.com og udvalgte forhandlere og man kan vælge mellem en 43mm urkasse med enten blå eller grøn urskive. ScanWatch Horizon har 5 års garanti og leveres med armbånd i både rustfrit stål og gummi-rem.


TAGS
smartwatches
wearabale
Withings

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S