Avancerede smart-ure fra Fossil

Avancerede smart-ure fra Fossil

Share

Den fjerde generation af smarte ure byder på pulsmåler, vandtætte egenskaber og Google Wear OS

Salgstal indikerer, at såkaldte wearables herunder smarte ure er i stigning på verdensplan, og urmærket Fossil er godt i gang med at udvide deres efterhånden temmelig store produktlinje af smart-ure.

Fossil har netop annonceret deres fjerde generation af smarte ure med trykfølsomme skærme, nemlig produkterne Fossil Q Venture HR og Fossil Explorist HR, hvor Venture med sin 40mm størrelse er rettet mod kvinder og Explorist med sine 45 mm urskive og større rem i højere grad er henvendt til mænd.

Begge nye ure har en pulsmåler på bagsiden af enheden, så du kan holde øje med din puls, og indbygget GPS gør dig i stand til at måle din lokation selv, når du ikke har din smartphone med dig. En anden praktisk funktion er også, at urene er vandtætte, så du kan tage dem med på svømmeturen, i bad eller i regnvejr. Derudover er der forskellige sensorer som lysmåler, altimeter, accelerometer, gyroskop med mere.

Se også:  Har du et smart-ur eller er på vej til at købe et?

Derudover bruger urene Google Wear, så du kan bruge Googles assistent-funktioner via den indbyggede mikrofon, og med den indbyggede NFC-chip, kan du (endnu kun i udvalgte lande – vi venter stadig i Danmark) lave betalinger via Google Pay. Batterilevetiden skulle være over 24 timer, og der medfølger en magnetisk oplader.

Urene skulle være på vej i butikkerne, men vi venter endnu på den officielle danske pris.

Fossil Q Venture HR henvender sig hovedsageligt til kvinder, men Explorer modellen (på hovedbilledet) er rettet mod mænd.

Del denne