Home » Smart hjem » Nu kan du tale til din plæneklipper
Nu kan du tale til din plæneklipper

Nu kan du tale til din plæneklipper

Share

Husqvarnas nye intelligente robotplæneklipper, Automower 435X AW, forstår hvad du siger til den og kan fortælle dig, hvordan den har det

Du skal bare have en smartphone med Google Assitant eller Alexa, eller måske endnu bedre en smart højttaler med en af de to assistenter indbygget. Så kan du styre den nye Automower 435X AW ved at tale til den.

Indtil videre kan du få udført de mest almindelige kommandoer, som start, stop og parker. Du kan også bede Alexa eller Google om statusopdateringer fra din robotplæneklipper.

Via app’en Automower Connect kan du fjernstyre og konfigurere robotplæneklipperen, uanset hvor du befinder dig i verden. Og du kan spore den, hvis den er stoppet eller har flyttet sig.

Se også:  Cub Cadet XR5 2000 [TEST]: Stærk maskine til store haver

Samtidig åbner Husqvarna for første gang op for API’en, så du kan programmere Automower præcis til det, du vil have. På den måde kan du personliggøre Automower til dit unikke behov.

Klarer komplekse plæner

Automower 435X AWD smyger sig igennem smalle passager, kan bevæge sig over flere adskilte plæner, og så kan den klare ekstreme stigninger på helt op til 70 % eller 35 grader.

Plæneklipperen har desuden ultrasonisk kollisionsregistrering. Den sætter farten ned, så snart den registrerer en genstand i nærheden. På den måde undgår den kollisionsskader og fungerer problemfrit i naturområder.

Via den indbyggede GPS oprettes et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Plæneklipperen husker, hvilke dele af haven der er klippet og tilpasser klippemønsteret hertil for optimal klipning.

Se også:  Robomow RK 1000 [TEST]: Intelligent robot med kantklip

Automower 435X AWD har X-Line-design med gummistødværn, der beskytter den og forhindrer ridsemærker samt orange X-Line hjulkapsler og stærke forlygter.

Automower 435X AWD er udviklet til plæner op til 3500m2. Den vejledende pris er 36.999 kroner.


TAGS
Husqvarna
robotplæneklipper
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S