Home » AOD Pro » Automatiseret økonomistyring skal hjælpe virksomheder til bedre drift
Automatiseret økonomistyring skal hjælpe virksomheder til bedre drift

Automatiseret økonomistyring skal hjælpe virksomheder til bedre drift

Share

ERP-systemet Oracle NetSuite har fået en række opdateringer og tilføjelser, der skal hjælpe små og mellemstore virksomheder til at få bedre indsigt og kontrol over den daglige drift

Automation er et af de helt store nøgleord, når vi snakker om effektivisering af virksomheders daglige drift. Netop automation var et centralt omdrejningspunkt i lanceringerne af opdateringer og tilføjelser til ERP-systemet Oracle NetSuite på brugerkonferencen SuiteWorld, som AOD PRO har fulgt.

NetSuite, der er en rent cloud-baseret ERP-løsning, er rettet mod virksomheder i alle størrelser, lige fra de mindste til de helt store. Ideen bag økonomisystemet er et modulært system, der kan vokse med virksomhederne.

”Det betyder at NetSuite er oplagt til danske virksomheder, der ofte starter som ganske små virksomheder, og så vokser dynamisk,” fortæller James Chrisham, VP International Product hos Oracle NetSuite til AOD PRO.

Se også:  Grøn it driver verdens hurtigste kapsejlads
Hurtige behandling af fakturaer

Opdateringerne til NetSuite består blandt andet af NetSuite AP Automation, der er en løsning der skal hjælpe kunder til at forbedre deres effektivitet, ved at gøre det lettere og hurtigere at behandle regninger og betale leverandører direkte fra NetSuite.

En af de andre opdateringer er NetSuite CPQ, der ligeledes er en automatiseringsløsning, som skal gøre det lettere for salgsafdelinger at udregne priser og tilbud, selv ved komplekse produkter og tjenester.

NetSuite Ship Central blev også lanceret SuiteWorld. Det er en løsning, som er udviklet for at gøre det nemmere for NetSuite-brugere at optimere leveringsprocesser, fjerne manuelle arbejdsgange og sikre medarbejdere, der pakker og sender varerne, lettere adgang til nødvendige informationer.

Se også:  Årets automatikmesse åbner i dag – robotter er den nye arbejdskraft

Håndtering af medarbejdere og deres arbejdstider fik også et modul i NetSuites nye opdatering. NetSuite SuitePeople Workforce Management kan automatisere opgaver som vagtplanlægning, håndtering af medarbejderes tidsforbrug og beregning af lønninger.

Udnyttelse af data

Det sidste større nye modul til NetSuite er Analytics Warehouse, der sigter mod at forenkle datahåndtering, give større indsigt i virksomhedens drift og give adgang til flere indbyggede tredjeparts integrationer.

”NetSuites helt store styrke er netop modulariteten, og det har gjort, at mit firma har kunnet vokse, uden at jeg skulle skifte system eller tilkøbe nye systemer. At der samtidig findes en lang række moduler man kan købe til systemet udviklet af andre virksomheder, gør kun NetSuite endnu stærkere,” fortalte NetSuite-kunden Jon Soløy, CEO i Scandinavian Home Product, til AOD PRO.


TAGS
automatisering
erp
Oracle
økonomistyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S