Home » Transport » Audis nye elbil kommer til Danmark i starten af næste år – kan forudbestilles nu
Audis nye elbil kommer til Danmark i starten af næste år – kan forudbestilles nu

Audis nye elbil kommer til Danmark i starten af næste år – kan forudbestilles nu

Share

Audi har i Danmark netop åbnet for pre-booking af Audi Q4 e-tron, der er en 100% elektrisk og kompakt SUV

Q4 e-tron arver en masse af den avancerede teknologi fra Audis første elbil, Audi e-tron, men vil samtidig tilbyde helt ny teknologi som head-up-display med augmented reality-funktion. Audi Q4 e-tron introduceres i en serieproduktionsklar version i første halvår 2021 og vil være baseret på konceptbilen Audi Q4 e-tron concept. Læs mere herunder:

Audis nye elbil har lang rækkevidde og stor motorkraft

”Vi glæder os utrolig meget til at introducere Audi Q4 e-tron til danskerne, og at vi nu har åbnet for pre-bookingen er et stort skridt på vejen”, fortæller Lars Kornelius, direktør i Audi Danmark. ”Det er en elbil, der størrelsesmæssigt og til en forventelig konkurrencedygtig pris vil være tilgængelig for mange, og det er derfor en model, som vi forventer os rigtig meget af.”

Se også:  Her er Skodas nye elbil - rummelig SUV med lang rækkevidde, hurtig opladning og god trækkraft

”Den version, der nu kan pre-bookes, vil basere sig på versionen af Q4 e-tron concept, der har quattro firehjulstræk og et batteri på 82 kWh, hvilket giver en rækkevidde på over 450 km i henhold til WLTP-standarden. Samtidig vil den kunne lade med op til 125 kW, så man efter bare 30 min. har et 80% opladet batteri.”

Over 500 kilometers rækkevidde

I Audi Q4 e-tron concept leverer to elmotorer en systemydelse på 225 kW (306 hk), hvilket giver en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,3 sek. Audi Q4 e-tron forventes at blive tilbudt med enten et batteri på 55 kWh og baghjulstræk, 82 kWh og baghjulstræk, og så den version, der nu kan pre-bookes, med 82 kWh og quattro firehjulstræk. Versionen med 82 kWh og baghjulstræk forventes at kunne nå en WLTP-rækkevidde på over 500 km.

Se også:  Snart fungerer Tesla-bilen som en kæmpe powerbank

Teknikken i Q4 e-tron-modelrækken kommer fra den modulopbyggede elektrificeringsplatform (MEB), der er udviklet udelukkende til elbiler, og som fremover vil være at finde i en lang række elbiler fra Volkswagen koncernen på tværs af klasser.

Kan forudbestilles nu

Audi Q4 e-tron vil kunne leveres til de første kunder i løbet af sommeren 2021. Der er dog endnu ingen melding om prisen endnu.

Er du klar til at smide en pre-booking, så sker det på audi.dk/q4prebook, hvor man indtaster sine kontaktoplysninger og betaler 10.000 kr. i depositum. På den måde sikrer man sig mulighed for at få Audi Q4 e-tron som en af de første. Man kan til enhver tid annullere sin pre-booking, hvorved pengene returneres.


TAGS
Audi
e-tron
elbil
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S