Home » Hovedtelefoner og højttalere » Audeze LCDi3 [TEST]: Her skabes lyden på en helt anderledes måde
Audeze LCDi3 [TEST]: Her skabes lyden på en helt anderledes måde

Audeze LCDi3 [TEST]: Her skabes lyden på en helt anderledes måde

Share

Denne hovedtelefon ligner ingen andre. Det er en in ear-model, men musikken gengives af en forholdsvis stor magnetisk styret membran, som benytter det helt særlige planar-magnetiske princip. Læs her, om det dur

7500 kroner for et sæt in ear-hovedtelefoner, der ikke engang er true wireless – men dog trådløse – er sjældent dyrt. Ordet sjælden kan også bruges om Audeze LCDi3, da det os bekendt er den eneste in ear-hovedtelefon, som gør brug af det såkaldte planar-magnetiske princip.

Elektromagnetiske højttalere er en kendt genre (oftest elektrostater, populært kaldet ”dørhøjttalere”). Men elektromagnetiske enheder kendes også fra store entusiast-hovedtelefoner – enten i form af elektrostater eller planarmagnetiske enheder.

Se også:  Audeze LCD-1 [TEST]: Til den kompromisløse

De to højttalerdele i denne hovedtelefon har hver en forholdsvis stor og helt flad og tynd membran, der bevæges af magneter, som i hovedtelefonsammenhæng er ret store.

Det fører til en lydgengivelse, som er meget transparent, stor og rummelig målt op mod konventionelle enheder. Membranen vejer nemlig ganske lidt og kan derfor flytte meget luft sammenlignet med traditionelle højttalerenheder.

30 millimeter membran

Disse membraner med tilhørende magneter har Audeze formået at pakke ind i en relativt kompakt hovedtelefon. Audeze LCDi3 er dog voldsomt store af et sæt in ear-modeller at være.

De har den traditionelle ”tragt”, du stikker ind i den ydre del af øregangen, men resten af hovedtelefonen fylder ganske meget uden på øret. Membranen er da også hele 30 mm høj, hvilket gør hovedtelefonen mindst dobbelt så stor som andre, mere normale in ear-modeller.

Se også:  Audeze LCD-1 [TEST]: Til den kompromisløse

Men hovedtelefonen opleves alligevel let i øret, når de to øredele først er på plads. Den eneste umiddelbare ulempe er, at der kræves et kabel mellem højre og venstre øre – som også har knapper til styring af volumen med mere.

Du kan overføre musik trådløst til LCDi3, men også koble hovedtelefonen direkte til for eksempel din smartphone. Det kan ske med et minijack-kabel eller et Lightning-kabel (iPhone). Begge dele medfølger.

TAGS
audeze
god lyd
in-ear-høretelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S