Home » Hovedtelefoner og højttalere » Audeze LCD-1 [TEST]: Luftig amerikansk lyd
Audeze LCD-1 [TEST]: Luftig amerikansk lyd

Audeze LCD-1 [TEST]: Luftig amerikansk lyd

Share

Amerikanske Audeze er ikke ydmyg – på kassen står oversat: Luk øjnene, intet mangler!

Hovedtelefonen er håndbygget i sit hjemland. Audeze producerer højkvalitets-hovedtelefoner til musikaflytning – foruden gamingheadset i den høje klasse. LCD-1 er faktisk blandt de billigere modeller og har en ret speciel konstruktion.

Som hos Grado er der tale om en åben hovedtelefon, så du kan høre lyde udefra og andre kan høre, hvad du spiller. Men modsat Grado, der benytter en traditionel hovedtelefon-enhed, har Audeze et Planer Magnetic-system, som er en form for flad membran, der har stor overflade. Teknikken er kendt for at levere ren og forvræningsfri lyd. Membranen er hele 90 mm mod typisk 40 til 50 mm blandt de øvrige i denne test.

Se også:  Test: Hvilken lyd-løsning er bedst til pc-brugeren?
Åbent design

Audeze er en forholdsvis kompakt hovedtelefon for sin type, og byggekvaliteten er høj uden at være vildt imponerende prisen taget i betragtning. På hovedet opleves LCD-1 let, og den er rar at have på. Den varmer ørerne, når du lytter i længere tid, og du kan som sagt meget let høre musikken udefra. Du kan selv høre alt omkring dig, og det gør naturligvis LCD-1 bedst egnet til at lytte musik hjemme, hvor du kan nyde musik i høj lydkvalitet uden at genere familie eller naboer.

Uspoleret lyd

Allerede fra første strofe hører du, at Audeze er ret unik. Du får en ekstremt ren mellemtone og et lydbillede uden betoninger eller andre unoder. Mange vil nok finde det lidt tamt i starten – det skyldes lydens renhed. Lyt efter, og du kan høre en detaljering og mikrodynamik, som ingen præsterer lige så godt i denne test. LCD-1 har ikke helt den dybde og dynamik, som testens Grado leverer, men er du til afdæmpet jazz, et klassisk ensemble eller lignende, er hovedtelefonen bestemt værd at prøve, inden du gør dit valg. Vi er vilde med den, og den får en ubetinget anbefaling.

Se også:  AIAIAI TMA-2 HD Wireless [TEST]: Danske byg-selv-hørebøffer lyder som en drøm


TAGS
audeze
hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S