Home » AOD Pro » Det er stadig ikke nemt at flytte op i skyen – virksomhederne mangler viden
Det er stadig ikke nemt at flytte op i skyen – virksomhederne mangler viden

Det er stadig ikke nemt at flytte op i skyen – virksomhederne mangler viden

Share

Det er ikke nogen let opgave at flytte virksomhedens it op i skyen, men selvom det efterhånden er en velkendt opgave, så har udfordringerne ikke ændret sig ret meget

Hvorvidt det handler om at etablere en hybrid cloud, en privat cloud eller måske bruge en public cloud-løsning, så er det opgaver, som har fundet sted i mange år, og for mange været en af de helt store prioriteter.

Ikke desto mindre viser en ny rapport fra Next Pathway, der lever af at hjælpe virksomheder med at migrere deres it op i skyen, at over halvdelen af alle it-chefer (54,1 procent) stadig går og kæmper med at få alle deres data op i skyen – uden at overveje om dele af de datamængder ikke burde slettes i stedet.

Se også:  Microsofts cloud skal hjælpe virksomhederne med at blive bæredygtige

Herudover viser rapporten, at næsten en tredjedel (24,9 procent) stadig overvejer, hvilken platform de skal vælge, og næsten halvdelen (47,7 procent) gerne så at hele processen kunne automatiseres.

Mangel på kyndige medarbejdere

Undersøgelsen, der dækker 1000 it-chefer i Europa, viser også, at mange virksomheder stadig ikke har medarbejdere med den fornødne viden til at planlægge og afvikle en migration til skyen, uden problemer.

I rapporten skriver Chetan Mathur, CEO fra Next Pathway, at det er velkendte udfordringer, og at de har beskrevet dem i tidligere rapporter. Derfor mener han, at det er vigtigt at disse områder bliver taget alvorligt, så den vigtige migrering til skyen ikke bliver stoppet af den årsag.

Se også:  Teknologi skal sikre små virksomheders fremtid

”Skyen må anses for at være et strategisk vigtigt område, for at virksomhederne kan vedblive med at være konkurrencedygtige og sikre en personlig oplevelse for deres kunder,” skriver Chetan Mathur i rapporten.


TAGS
Cloud
skyen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S