Home » NAS » Asustor Lockerstor 4 [TEST]: Send dine filer på netværket for fuld power
Asustor Lockerstor 4 [TEST]: Send dine filer på netværket for fuld power

Asustor Lockerstor 4 [TEST]: Send dine filer på netværket for fuld power

Share

Asustor Lockerstor 4 byder imponerende ydelse, nyeste teknologi og et væld af gode værktøjer til den lille virksomhed eller den krævende privatbruger

De fleste virksomheder har brug for en central lagerløsning, der kan tilgås via netværket. Er virksomheden ikke så stor, behøver kapaciteten heller ikke være det. En NAS som Lockerstor 4 kan være tilstrækkelig.

Her er mulighed for at installere fire SATA-diske, enten 3,5” eller 2,5”. Du vælger selv, om det skal være hdd eller ssd. Der er tre USB 3.2 Gen 1-porte til yderligere udvidelse. Derudover er der plads til to M.2-ssd’er, hvilket giver mulighed for markant højere lagerhastigheder, end du er vant til fra SATA-drev. M.2 SSD’er kan også anvendes til caching og derved booste ydelsen fra almindelige harddiske.

Det er således en NAS med fuld fart på. En Intel Celeron J4125-processor med fire kerner og 2,7 GHz sikrer godt med hestekræfter, og der er mulighed for at udvide mængden af arbejdshukommelse op til 8 GB Dual-Channel DDR4-2400 ram. Der er 4 GB præinstalleret.

Se også:  AOD PRO Award 2021: QNAP TS-453D

Dertil kommer to 2,5 Gbit Ethernet-porte, der kan levere op til 5 Gbps ved Link Aggregation. Du skal derfor ikke bekymre dig om flaskehalse, selvom du streamer tungt 4K-materiale. Der kan opnås skrivehastighed op til 591 MB/sek. og læsehastighed op til 590 MB/sek., hvis de øvrige omstændigheder – netværk, pc osv. – er optimale.

Brugervenlig og fuld af muligheder

Installationen er nem. Tag båsene ud, og skru dine diske fast på pladerne med de medfølgende skruer. Skub dem ind, og så er de mere eller mindre klar til brug. M.2-diske og ram installeres ved at åbne hele kabinettet.

Der er display og kontrolknapper på fronten. Her kan du styre det basale. Mulighederne udfolder sig først rigtigt, når du kaster dig over Asustors store udvalg af programmer og apps.

Se også:  QNAP TVS-672X [TEST]: Plads til store datamængder

De dækker alt fra backup og synkronisering over professionel multibrugeradministration til overvågning, streaming, foto- og mediecenter-software samt virtualisering. Der er også rig mulighed for at tilgå Lockerstor 4 fra mobilen med diverse apps.

NAS’en er beskyttet på virksomhedsniveau med firewall, antivirus og backupprogrammer, der kan værne mod ransomware. For at spare strøm og beskytte data understøtter Lockerstor 4 også Wake on LAN og Wake on WAN, så den vågner, når du tilgår den eksternt.

Sørger du en stærk og veludrustet NAS til enten den lille virksomhed eller det krævende mediesetup, er der således rigtig god grund til at overveje Lockerstor 4.

Den vejledende pris for Asustor Lockerstor 4 (AS6604T) er 4.641 kroner

Samlet vurdering: 5/6 stjerner


TAGS
Asustor
nas
netværksharddisk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S