Home » Mobiltelefon » Vild gamer-mobil fra Asus lanceres i Danmark
Vild gamer-mobil fra Asus lanceres i Danmark

Vild gamer-mobil fra Asus lanceres i Danmark

Share

Skal du game på mobilen, kan du glæde dig til den stærke ROG Phone, der snart kan købes herhjemme

Ifølge Asus og nye rapporter, så er mobil gaming i vækst og skulle i år stå for intet mindre end 51 % af det samlede spilmarked. Hører du til gruppen af folk, der gerne vil game på farten, så er Asus’ seriøse nye gaming-mobil ROG Phone muligvis din nye mobiltelefon.

Dedikeret gamer-mobil

ROG Phone har en skarp AMOLED 6” HDR-skærm, der naturligvis er gamer-venlig med en ultra-hurtig 80Hz opdateringshastighed og 1 ms responstid samt 108% DCI-P3 gamut. Kræfterne til dine gaming-stunder bliver leveret af verdens hurtigste speed-binned 2.96 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 845 mobilplatform med den gaming-optimerede Qualcomm Adreno™ 630 GP. Dertil har mobilen op til 8 GB RAM og op til 512 GB ROM-lagring.

Se også:  Sony Xperia 5 III [TEST]: Stærk teknologi i letvægtsmobil

Da spil naturligvis ofte foregår i landskabstilstand, er layoutet på ROG Phone optimeret til dette, og derfor er der sidemonterede USB-porte, så ladestikket ikke er i vejen, mens du spiller. Der er også taktile Airtriggers, så du får bedre kontrol. Det brugerdefinerede USB-C-stik understøtter derudover direkte opladning, HDMI-udgang, gigabit LAN og hørebøffer.

Medfølgende blæser

Med i æsken følger også en ekstern blæser ved navn AeroActive Cooler. Den kan sættes til bagsiden af telefonen og sørger for at holde telefonen og hænderne kølige, hvis du skal game i lang tid. På AeroActive Cooler er der også en sidemonteret USB-C-port samt hovedtelefonstik.

Derudover kan du tilkøbe ekstraudstyr i form af Mobile Desktop Dock, der giver mulighed for at tilslutte en 4K skærm, højttalere mm., så du får et komplet dekstop-setup omkring din ROG Phone eller TwinView Dock, der er en håndholdt docking-enhed, der giver dig en ekstra skærm til rådighed. Dertil kommer WiGig Dock, der giver dig adgang til sekundære skærme via low latency 802.11ad 60GHz WiFi, der sender signalerne til en basestation, der f.eks. er tilsluttet et tv, så du kan game fra sofaen.

Se også:  Den stærkeste teknologi til fornuftig pris: Motorola klar med ny topmobil

ROG Phone skulle vare klar til levering i uge 43 på det danske marked men kan allerede nu forudbestilles hos Power. Den vejledende udsalgspris ligger på 6990 kroner.


TAGS
Asus
Gaming
gaming-mobil
ROG
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S